מידע שימושי הרב גרוס כבר לא בעטרה בית יוסף

• הוסף לסימניות
בדיוק הייתי עכשיו בחנות ורציתי לקנות כמה מוצרי בשר של עטרה גרוס ושמתי לי לב שזה נהיה רק בית יוסף ביררתי את הנושא והבנתי שהרב גרוס פרש יש למשהו מידע בענין למה הוא פרש זה חבל מאד כי הכשר הזה היה מאד טוב במחירים ממש זולים וזה חבל מאד

• הוסף לסימניות
בדיוק הייתי עכשיו בחנות ורציתי לקנות כמה מוצרי בשר של עטרה גרוס ושמתי לי לב שזה נהיה רק בית יוסף ביררתי את הנושא והבנתי שהרב גרוס פרש יש למשהו מידע בענין למה הוא פרש זה חבל מאד כי הכשר הזה היה מאד טוב במחירים ממש זולים וזה חבל מאד
למה אתה חושב שזה היה הכשר טוב לא שאני שולל ממה שביררתי זה פחות טוב מקהילות

• הוסף לסימניות
גם אני חשבתי כך פעם עד ששמעתי מרב קהילה חשוב מאוד שהוא מכיר אישית את הרב גרוס והולך איתו לשחיטה
וזהו הכשר מצוין. חבל שכעת הוסרה ההשגחה כי זה היה ממש בזול בלי לוותר על כשרות טובה.

• הוסף לסימניות
הנושא פה לא אם ההכשר טוב או לא
עם כל הכבוד, פורום ציבורי חשוב ככל שיהיה לא יכול להיות מקום לדיונים על כשרות כשלא יודעים מי ומי הדוברים...

• הוסף לסימניות
העתדבק

אחרי חמשה חודשים: עופות "עטרה" שוב חוזרים לכשרות הגר"מ גרוס (הפרגוד)

אחרי כמעט חצי שנה: מפעל "עטרה" של בד"צ בית יוסף בראשות הרב משה יוסף יחזור לשחוט בפיקוח בד"צ חניכי הישיבות של הגר"מ גרוס.

כזכור דווח בפרגוד כי דרכיהם של הבדצי"ם נפרדו, הערב ההסכם חוזר ואברכים יהנו מעופות מהדרין בזול.

• הוסף לסימניות
העתדבק

אחרי חמשה חודשים: עופות "עטרה" שוב חוזרים לכשרות הגר"מ גרוס (הפרגוד)

אחרי כמעט חצי שנה: מפעל "עטרה" של בד"צ בית יוסף בראשות הרב משה יוסף יחזור לשחוט בפיקוח בד"צ חניכי הישיבות של הגר"מ גרוס.

כזכור דווח בפרגוד כי דרכיהם של הבדצי"ם נפרדו, הערב ההסכם חוזר ואברכים יהנו מעופות מהדרין בזול.
אם הרב גרוס לא הוציא בזמנו מכתב שהשגחה הוסרה על רקע כשרות ויש להימנע מלאכול גם מי שכבר רכש , זה נראה שהנידון היה על דיני ממונות כנהוג.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה