מתקיימים, אבל ללא החברה ההיא, אלא בנפרד כמו פעםהקורסים עדיין מתקיימים? בשנים האחרונות נדמה שהוא ירד מתחת לראדר, לא כך?
איך מגיעים אליו?מתקיימים, אבל ללא החברה ההיא, אלא בנפרד כמו פעם
077-501-7812איך אפשר ליצור איתו קשר?
כ"כ ידוע לכם על עוד קורסים בסגנון הזה לגברים?
תקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,לפני שמתפלספים פה על המחיר ועל האיש ועל השיטה.
תבדקו ק-ב-ל-ו-ת.
לאיש הזה יש קבלות מטורפות, אני מכירה אישית מנהל מוסדות בכיר מקושר היטב ויושב על משכורת שמנה (מידיעה) שהיה אדם ביישן שלא העז לפתוח את הפה.
אז מה תגידו שזה יקר?
אני מתארת לעצמי שהיום משכורת אחת שלו היא 7500 כפול שש...
וזה לא רק הוא, יש לו באמת הצלחות מטורפות.
אני קצת מכירה את השיטה שלו, זה לא דייל קרנגי טהור, ממש לא.
זו שיטה יהודית של אדם חסידי שורשי שמתבססת מעט על דיל קרנגי, אבל הוא הופך את זה למעשי ומתורגל, כל שיעור אצלו זה תרגילים ואימון וזה סוד ההצלחה של השיאני גם הייתי בקורס שלו,
רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,עוד משהו קטן, למי שזה יכול לעזור
בשעור האחרון של הקורס אפשר להביא אורח שישתתף איתך בסיום,
והייתי לפני חודשיים בכזה סיום שחבר קרא לי להיות אורח שלו, ויצאתי ממש נפעם מכל הסיפורים שסופרו שם מכלי ראשון!
היו שם אנשים מאוד מוכרים בציבור וכמובן שלא אומר מי הם, אבל הם סיפרו שזה שינה אותם לגמרי
בפרט אחרי ששמעתי מהחבר שלי איך חלק מהאנשים שם היו בתחילת הקורס, ותאמת, היה לי קשה להאמין.
כי אם אתה רואה אדם מדבר בשטף ומספר על החנות שלו בכל המרץ, והחבר מעיד שלפני חודשיים כשהוא הגיע הוא גמגם קשות והיה מפוחד, ואת החנות פתח בתוך הקורס, זה מדהים! ולא יאומן!
רישמית הוא מתבסס על שיטת קרנגי, והיו שנים שעבד עם תעודה מהםתקרא את הספרים של דייל קרנגי כיצד לרכוש ידידים ואת הספר המנהיג שבך,
ותמצא לי משהו שלא לקוח משיטת קרנגי...
(הדבר היחיד שלא מצאתי בספר הוא השיטה לזיכרון, אם כי מוזכר בספר שלקרנגי יש שיטה כזאת)
א. כל אדם נורמלי יכול לשמוע על סיפור אם הוא אמיתי, וגם נשמע קצת מגוחך להאשים את כולם או חלקם בשקר...רק תקח בחשבון שכל מי שנמצא בקורס חייב לספר כל מפגש על איזשהו התקדמות,
כך שבין אם זה אמיתי ובין אם לא ,
זה נשמע טוב
אני עכשיו בסוף הקורס הנפלא של העצמה אישית ובטחון עצמי ואני מרגיש שזה שווה כל שקל שינה אותי מן הקצה אל הקצה וגם הסובבים שלי אומרים שרואים שינויים קיצוניים
הייתי משלם על זה אפילו 20,000 שח שילמתי רק 5,900 זה עוזר לכל אחד ברמה שלו
הוא מוסר שיעורים מרתקים עם ניסיון של יותר מ20 שנה יש לו ם כ- 20,000 בוגרים מהקורס
הוא טוען שכל פעם שהוא נכנס בשטיבלאך הוא רואה שהבוגרים שלו מיד נגשים לעמוד
אני ממליץ לכל אחד תרשמו בהקדם האפשרי, הקורס מתקיים בכל רחבי הארץ
עכשיו בבין הזמנים ניסן הוא עושה קורס מקוצר 3 ימים ברצף לפני החג כ7 שעות כל יום ו3 ימים אחרי החג
(יש לו גם קורס מכירות)
דבר ראשון אני מכיר שבעה אנשים שעברו את הקורס לפני כשנה והם כן מאוד השתנו וחלק ממליצים לאחריםנפגש בעוד חצי שנה
משה ליב הוא מנטור חזק מאוד
ואנשים עשו קפיצות משמעותיות בחיים בזמן הקורס,
אבל...
האופוריה נגמרת לאחד אחרי שבועיים ולשני אחרי חצי שנה,
השינויים שאנשים עושים בזמן הקורס - כולו רווח,
לאחמ"כ תאורתית אפשר תמיד להתקדם,
במציאות כל בוגרי הקורס שדיברתי איתם בין מהקבוצה שלי בין מקבוצות אחרות,
לא התקדמו אח"כ לשום מקום
זה ברור שצריכים לפעול לפי ההוראות שלו, לעשות תרגילים, ולחיות עם זה.האופוריה נגמרת לאחד אחרי שבועיים ולשני אחרי חצי שנה,
השינויים שאנשים עושים בזמן הקורס - כולו רווח,
לאחמ"כ תאורתית אפשר תמיד להתקדם,
במציאות כל בוגרי הקורס שדיברתי איתם בין מהקבוצה שלי בין מקבוצות אחרות,
לא התקדמו אח"כ לשום מקום
לא צריך לקרא יש שם מסר אחד שחוזר על עצמו מיליון פעם בסיפורים הדגשות ומשלים שונים המסר הוא שכל בן אדם מה שמעניין אותו זה אך ורק הוא עצמו (או מקסימום המשפחה הקרובה אליו) כך שאין שום משמעות לכך שתרשים אותו אלא שתהיה טוב אליו זהו כל הספר על רגל אחת (אגב גם הוא עצמו אומר שזה דברים פשוטים רק שצריך להפנים ולהשריש את זהתקראי את הספר זה חצי מהעבודה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים