דרוש מידע הרב הגר - קורסים שווה את המחיר??

מצב
הנושא נעול.
זה הרבה מאד כסף
השאלה אם הוא עוזר לצאת מתקיעות
והאם זה מצדיק

זה הרבה מאד כסף
והאם זה מצדיק
מכירה מקרוב מישהו שהיה שם,
אחרי שהקורס הסתיים הקבוצה שלו פתחו קו טלפוני (וואטסאפ פון) שדרכו ממשיכים לשתף על העבודה בתחום ולעודד אחד את השני,
צריך כל הזמן להמשיך להתאמן בשביל לשמר את התוצאות.

מי שאני מכירה טוען שהרוויח בזכות הקורס סכומים גבוהים שכיסו את עלות הקורס.

מישהו יודע להשוות בין קורס הרב הגר לקורס מובילים של אור עולם?

נפגש בעוד חצי שנה

משה ליב הוא מנטור חזק מאוד
ואנשים עשו קפיצות משמעותיות בחיים בזמן הקורס,
אבל...
האופוריה נגמרת לאחד אחרי שבועיים ולשני אחרי חצי שנה,
השינויים שאנשים עושים בזמן הקורס - כולו רווח,
לאחמ"כ תאורתית אפשר תמיד להתקדם,
במציאות כל בוגרי הקורס שדיברתי איתם בין מהקבוצה שלי בין מקבוצות אחרות,
לא התקדמו אח"כ לשום מקום

במרחק של זמן האם היה שווה את הכסף?
כדאי להרשם?

זה הרבה מאד כסף
והאם זה מצדיק

אני עברתי לפני למעלה משבע שנים, ואני מכיר בסביבתי (בית שמש) עשרות שעברו את הקורס, חלקם לאחרונה וחלקם לפני כמה שנים, ואני גם מכיר אישית אנשים שעברו את הקורס לפני למעלה מעשור
כולם חוזרים שוב ושוב על התועלת העצומה שהיתה להם מהקורסים
ברור שזה לא איזה נוסחה סודית שבפעם אחת עושה את האדם למישהו אחר, זה לא איזה שם קדוש שאומרים כל בוקר, זה תוכנית סדורה ופעולות מסוימות שחייבים לחזור עליהם כל הזמן, והוא אומר את זה בפירוש בקורס שלו כמה וכמה פעמים, רק קח בחשבון שאחרי תקופה שאתה מתנהג בצורה כזו, זה נהיה חלק ממך והכל יותר קל
בכ"א מומלץ שוב בחום
מי שמסתפק יכול ללכת לערבי היכרות ולשמוע מה הוא מציע ואפשר גם לדבר ישירות איתו אחר כך לשמוע אם זה רלוונטי למה שאתה רוצה

הוא עדיין עושה ומה ההבדל בין הקורס של כייון מהרב ברנדווין?

מספר בני משפחה שלי השתתפו בקורס ונתרמו הרבה מזה.
אמנם המחיר קרוב לטיפול פסיכולוגי... אבל לא לכל אחד יש כח ופניות רגשית לטיפול סוחט ומעייף.
לדעתי מי שמרגיש צורך זה שווה כל שקל.

הוא עדיין עושה ומה ההבדל בין הקורס של כייון מהרב ברנדווין?
פעם לפני הרבה שנים ברנדויין היה עוזר שלו ואחז הוא פתח לבד
היו זמנים גם שאנשים העדיפו את ברנדווין ואחרי זה חזר שוב כוחו של הגר לדעתי להגר יש יותר רטוריקה וכריזמה

פעם לפני הרבה שנים ברנדויין היה עוזר שלו ואחז הוא פתח לבד
היו זמנים גם שאנשים העדיפו את ברנדווין ואחרי זה חזר שוב כוחו של הגר לדעתי להגר יש יותר רטוריקה וכריזמה
לדעתי ברנדווין זה חיקוי בלבד של הגר
סה"כ הוא היה העוזר שלו, ואז פתח לבד - ממה שלמד ממנו, אז ברור שהמקורי טוב יותר, (אגב, מישהו יודע אם זה היה בהסכמת הגר או שזה סוג של גניבת תוכן?) וכמובן שאין תחליף לנסיון, הגר עושה את זה הרבה יותר שנים מכל קורס חרדי אחר בתחום, וזה בהחלט משהו שיש לו תועלת בשטח.

אם יש פה איזה בני ברקי שיודע על פרסום של קורס חדש קרוב בעיר, אשמח לעדכון בשביל קרוב משפחה שרוצה להירשם, ואמרו לו לפני כחודש שיעקוב אחרי הפרסום בחודשים הקרובים.

אני הבנתי שאמור להתחיל בבני ברק קורס חדש ממש בתקופה הקרובה, בשבוע שבועיים הקרובים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה