הרב(ה) הוא ריבּנו

• הוסף לסימניות
חולצת הריב הזאת לקחה פשוט הרבה
הרבה עיניים,
הרבה חוט
הרבה זמן
והכי הכי
הרבה סיפוק
לפחות במילים נמעיט;)
התוצר המוגמר
20221113_000911.jpg

התהליך
תמונה של WhatsApp‏ 2022-11-13 בשעה 00.15.34.jpg

הסיפוק

1212.jpg

• הוסף לסימניות
זה ממיס !

• הוסף לסימניות
תודה חברות
חיממתן את הלב

• הוסף לסימניות
מקסים ומחמם!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
שיואו
איזה יופי
ואיזה חתיך הוא :love:

• הוסף לסימניות
אחרת איך ידעו שהוא שלנו ;)

יאוו!!!!
היא פשוט נראית קנויה...
(לא הייתי מאמינה שזה עבודת יד לולא ראיתי את התהליך....)
תכלס בשלב הזה גם אני מתקשה להאמין...נס שיש תיעוד
מקסים ומחמם!!
מיוחד!
כל כך אסטתי, כדרכך...

ואוו ,
יפהיפה!!

כל הכבוד ! אלופה!
איזה יפה ואלגנטי זה יצא!
והצבע מתאים לו בול לשיער;)
ממש מושלם!

איזה יופי
ואיזה חתיך הוא :love:
תודה לכל אחת ואחת שהגיבה
שימחתן אותי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
פשוט אלופה!!!
זה משהו חדש הידע הזה?
או שאת כבר שנים בעסק הזה???

באמת באמת
הוא אפילו חזר עם כתמי צבע עליה היום
כמו חולצה אמיתית אמיתית
:LOL:

• הוסף לסימניות
תקשיבי, זה לא נורמלי!
רק אחרי כל התגובות אני קולטת שהחולצה בעצם סרוגה.

לפי התמונות בלי להתעמק היה נראה לי שלקחת חולצה גדולה והקטנת ולא באמת הבנתי איך זה יצא כזה מושלם.

את מוכשרת בטירוף!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה