דרוש מידע הרב יהודה סילמן, כיצד להשיג אותו

• הוסף לסימניות
אני צריך את הרב סילמן לכמה דקות.
מה מס' טלפון שלו, ובאיזה שעות הוא יכול לענות
ואם אפשר לפגוש אותו איך ומתי

• הוסף לסימניות
ניתן לפגוש אותו אחרי שחרית שמסתיימת בערך ב7 בבוקר ב'קהל חסידים', או אחרי מנחה שם בשעה 1:30 נראה לי. בלי תור.

כמו"כ קובעים תור אצל פרויליך בשעה 10 בלילה והלאה לאותו לילה בשעה 11 עד 11:30 או לבוקר שעה 8 עד 8:30.
הרבה פעמים בבוקר יותר פנוי וניתן להכנס בלי תור.

טלפון של הרב אבי פרויליך 0527172124.

בימי ראשון הרב בבי"ד משעה 5 אחה"צ ואין קבלת קהל בלילה, אבל ניתן ללכת איתו מהבית [ברגל] או לפגוש אותו בדרך.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
א
ניתן לפגוש אותו אחרי שחרית שמסתיימת בערך ב7 בבוקר ב'קהל חסידים', או אחרי מנחה שם בשעה 1:30 נראה לי. בלי תור.

כמו"כ קובעים תור אצל פרויליך בשעה 10 בלילה והלאה לאותו לילה בשעה 11 עד 11:30 או לבוקר שעה 8 עד 8:30.
הרבה פעמים בבוקר יותר פנוי וניתן להכנס בלי תור.

טלפון של הרב אבי פרויליך 0527172124.

בימי ראשון הרב בבי"ד משעה 5 אחה"צ ואין קבלת קהל בלילה, אבל ניתן ללכת איתו מהבית [ברגל] או לפגוש אותו בדרך.
אפשר במוצש?

• הוסף לסימניות
פרויליך הזה אינו עונה לי אף פעם לטלפון. אשמח לדעת על דרכים נוספות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה