הרב יעקובזון

• פותח הנושא lizi
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך אני יכולה להוריד הרצאות של הרב יעקובזון על חינוך ילדים?
(הורדה ל MP 3 של SANASׂ)

תודה מראש!!!!

• הוסף לסימניות
אם תרצי יש לי את כל ההרצאות שלו, אוכל לשלוח לך בג'מבו מייל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;794356:
אם תרצי יש לי את כל ההרצאות שלו, אוכל לשלוח לך בג'מבו מייל.

באודיו? בוידאו?
איכותי, שומעים טוב?

ההרצאות שברשותך הם בחינוך ילדים או שנושאים נוספים?

ושאלתי כבר באשכול אחר ולא נעניתי, אם מישהו יודע היכן אפשר לרכוש את הספרים שלו בירושלים באחד מהאיזורים הר נוף /גב"ש / רמות / סנהדריה / גאולה?

תודה רבה תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
מה שיש לי זה לשמיעה,
חלק מהשיחות- שלדעתי הם הנבחרות, הוקלטו לפני יותר מ10 שנים, וחלקם באיכות לא כ"כ טובה, הם עושקים בחינוך ילדים בלבד.
וחלק מהשיחות - אלו שנמצאים בקול הלשון הוקלטו שנים האחרונות, באיכות טובה יותר. לא שמעתי את כולם, אך כמדומני שעושקים גם בחינוך, וגם ביראת שמים ונושאים כלליים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bason1661;794405:
מה שיש לי זה לשמיעה,
חלק מהשיחות- שלדעתי הם הנבחרות, הוקלטו לפני יותר מ10 שנים, וחלקם באיכות לא כ"כ טובה, הם עושקים בחינוך ילדים בלבד.
וחלק מהשיחות - אלו שנמצאים בקול הלשון הוקלטו שנים האחרונות, באיכות טובה יותר. לא שמעתי את כולם, אך כמדומני שעושקים גם בחינוך, וגם ביראת שמים ונושאים כלליים.
עוסקים...

• הוסף לסימניות
את יכולה לברר אצל אחינית שלו שמוכרת את הספרים בבני ברק- 054-8475542

• הוסף לסימניות
לי יש את ההרצאות לצפיה - אם יהיה ביקוש העלה את זה לג'מבומייל

• הוסף לסימניות
תעשו מצוה ותעלו לג'מבו מייל לתועלת כולם

• הוסף לסימניות
לא נמצאו שיעורים- בוידיאו

• הוסף לסימניות
מוזר מאוד, אני לוחץ על הקישור ומופיעים לי הרבה שיעורי וידיאו והצלחתי גם להוריד

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני יעלה בזמן הקרוב את כל ההרצאות שיש לו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה