אשמח לקבל חוות דעתכם:)
ר רז חדד משתמש חדש 2/7/12 הוסף לסימניות #1 אשמח לקבל חוות דעתכם קבצים מצורפים הרב מרדכי אליהו.jpg KB 573.9 · צפיות: 18
D daniella f משתמש צעיר עיצוב גרפי 2/7/12 הוסף לסימניות #2 וואו! מדהים מדהים! עשוי מצוין! מפריע לי שהעין אחת סגורה יותר מהשניה
T trew מהמשתמשים המובילים! עיצוב גרפי מוזיקה ונגינה הדמיות בתלת מימד D I G I T A L 2/7/12 הוסף לסימניות #6 צילום יפה
ל *לאה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 2/7/12 הוסף לסימניות #8 מדהים, מהמוצלחים ביותר שראיתי...
D Danbarlev משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי 2/7/12 הוסף לסימניות #9 מדהייים עפרון ?? בכל זאת אני חושב שבחירת התמונה לא כל כך טובה יש לרב תמונות הרבה יותר יפות ..... פה נראה עין אחת חסרה חס״ו
מדהייים עפרון ?? בכל זאת אני חושב שבחירת התמונה לא כל כך טובה יש לרב תמונות הרבה יותר יפות ..... פה נראה עין אחת חסרה חס״ו
M Malki.A משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי עימוד ספרים צילום מקצועי 2/7/12 הוסף לסימניות #10 זה נראה תמונה שעברה עבוד
D daniella f משתמש צעיר עיצוב גרפי 2/7/12 הוסף לסימניות #11 נכתב ע"י יאיר;807039: זה נראה תמונה שעברה עבוד לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא... תמונות שעוברות עיבוד אף פעם לא יוצאות כ"כ טוב
נכתב ע"י יאיר;807039: זה נראה תמונה שעברה עבוד לחצ/י כדי להרחיב... ממש לא... תמונות שעוברות עיבוד אף פעם לא יוצאות כ"כ טוב
ב בנימין41 משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עימוד ספרים 2/7/12 הוסף לסימניות #13 גם אני לא הבנתי מה ההתלהבות? תמונה בשחור לבן? בסדר, הבנתי בסוף ציור מדהים!!
ג גיל קוליוק משתמש מקצוען הדמיות בתלת מימד 2/7/12 הוסף לסימניות #14 יפיפה, קשה להאמין שזהו ציור. איך עושים השתקפות בעדשות של המצלמה ע"י עפרון?
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת