הרב מרדכי שרעבי-דיוקן

• הוסף לסימניות
:Dאשמח לתגובות! והאם יש מצב לתמחור? ואם כן איך?

קבצים מצורפים

• הרמש.jpg
    2.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

באיזה כלים?

• הוסף לסימניות
תודה! זה מצויר בעפרונות.ואם אפשר הערות.

• הוסף לסימניות
זה מדהים ומדויק להפליא.
לא בטוחה שאני רוצה להעיר כי אני לא יודעת איך משנים את זה, אבל נראה לי שהפנים קצת כהות ביחס לתמונות המוכרות לי,אבל אולי זה הסורק.

• הוסף לסימניות
הפנים נראות ממש אפקט לתמונה אמיתית.
יפה מאד!

• הוסף לסימניות
ציור יפה מאוד, יש בעיה עם צבע הפנים כמו שאמרו לפני, המעבר בין הצל לאור חד מדי,
הניגודיות (קונטרסט) גבוהה מדי, אולי זה באמת תוצאה של סריקה לא טובה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
כפילות

• הוסף לסימניות
משהו בצבע השחור של העין מפריע לי...
אבל חוץ מזה הציור ממש יפה...

• הוסף לסימניות
סגנון קצת יוצא דופן בתחום, מיוחד!

• הוסף לסימניות
העין השמאלית לדעתע למטה מידי, וזה עושה פנים לא סימטרים.
ובשאר הדיוקן יפה מאוד.

• הוסף לסימניות
איזה כשרון! הקווים שלך רכים ומלאים רגישות, והתוצאה מאד נעימה לעין, למרות העומס הקווי!
כדאי לך לנסות להבין את מה שאתה מעתיק: מאיפה בא האור? איך הוא מתאר את הזוויות של הפנים? איפה הצל כהה יותר? צל פחות סטטי היה נותן תוספת עומק לציור המקסים הזה.

• הוסף לסימניות
מקסים, יישר כח! כפי שאמרו לפני משהו בכהות הפנים כדאי לתקן
חוץ מזה ההבעה ממש אמיתית:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה