קורונה הרב משה זלצמן, תודה לך! הצלת את שפיותינו!

• הוסף לסימניות
מצאתי גם ליל הסדר נוסח חב"ד
חלק א
חלק ב

• הוסף לסימניות
יש מצב שמשהו ממיר את זה לשמע בלבד MP3?

• הוסף לסימניות
מצטרפים גם לתודות
הילדים כולם מוכנים
יודעים בדיוק איזו מצה שומרים לאפיקומן
למה לא מברכים על כרפס
בקיצור הכל

ואפילו הקטנצ'יק יודע את השירים

• הוסף לסימניות
פניתי להרב משה זלצמן שיש כאלו שמעוניינים לפנות אליו בעניין הסדר ליל פסח - והוא נתן לי את כתובת המייל שלו לפרסום כאן:
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
יש מצב שמשהו ממיר את זה לשמע בלבד MP3?
תתקינו את התוכנה המצורפת, ותבחרו MP3, זה יוריד ישר כקובץ MP3.
אגב, בתוכנה שהועלתה מקודם זה לא יילך, א"א להוריד קובץ כזה גדול כשמע.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה להוריד מקול הלשון- יש אולי דרך אחרת?

• הוסף לסימניות
עם תוכנת IDM
תוכנה חינמית להורדה
מייד כשמתחיל הסרטון, מופיעה חלונית בפינה 'הורד את הוידאו'

אין לי אפשרות להתקין את התוכנה הזאת, ניסיתי כמה פעמים בעבר.
משהו הצליח להוריד ויוכל לעלות לג'מבו?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להתקין את התוכנה הזאת, ניסיתי כמה פעמים בעבר.
משהו הצליח להוריד ויוכל לעלות לג'מבו?
במקרה (ואין מקרה...) בדיוק העליתי את זה אתמול למג'יקוד למשתמש אחר - העברת קבצים
מומלץ אחרי ההתקנה להוסיף את זה כתוסף לדפדפן, ואז כל פעם כשסרטון שיופעל, הוא אוטומטי ישאל אם להוריד.

• הוסף לסימניות
במקרה (ואין מקרה...) בדיוק העליתי את זה אתמול למג'יקוד למשתמש אחר - העברת קבצים
מומלץ אחרי ההתקנה להוסיף את זה כתוסף לדפדפן, ואז כל פעם כשסרטון שיופעל, הוא אוטומטי ישאל אם להוריד.

לא אכפת לי לנסות שוב אבל התכנה הזאת מזהה את המחשב שלי ומיד מגיבה בשלילה לנסיונות הורדה.

• הוסף לסימניות
הנה ההודעה שלו:
מה לענות לו?

לכידה.JPG

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה