מידע שימושי הרב נחום דיאמנט- ייעוץ לגבי שידוך

• הוסף לסימניות
אפשר לדבר עם הרב דיאמנט עצמו בשעות הקבלה הטלפוניות,
רק צריך להתעקש ולהתקשר שוב ושוב בלי הפסקה עד שהוא יענה לכם.

• הוסף לסימניות
כן לפי מה שידוע לי יש מישהוא מוסמך מטעם הרב
הבן שלו ממשיך דרכו...

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אני יודעת שזה המצב...
אך יש לי שאלה מאד דחופה בעניין השידוכים
אשמח בכל זאת לקבל את המספר של הרב לוין.

• הוסף לסימניות
מישהו יודע מה המספר של הרב דיאמנט?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
המספר של הרב מיכאל לוין מי שביחד עם הרב דיאמנט הוא 0533155517

• הוסף לסימניות
מתי מומלץ להתקשר?
בעיקרון מה שידוע לי
שהרב עונה לטלפונים 23:00 עד 00:00 בלילה
ואם לא הרבנית עונה לפעמים והיא אומרת מתי בדיוק אפשר לתפוס אותו
ואם זה דחוף היא לוקח את המספר שיחזור למי שהתקשר

• תודה
Reactions: ext
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
דחווףף,
מישהו יודע איך אפשר לקבוע פגישה עם הרב דיאמנט,
לא שיחת טלפון.
פגישה פנים מול פנים.

אשמח ממש, תודה!

• הוסף לסימניות
דחוף לי ממש!
איך אפשר להשיג את הרב להיום?
ניסיתי במספר אבל עובר לתא קולי

• הוסף לסימניות
דחוף לי ממש!
אפשר לנסות...
הוא עונה לטלפון בין 23:00-00:00, הטלפון יהיה תפוס, לנדנד עד שיענה לכם.

• הוסף לסימניות
דחוף לי ממש!
יש מקרים שצריך מטפל עם רשיון כדי להגיע לריפוי אמיתי של מה שגורם לבעיות שלום בית
בדיוק כמו כשכואב הגרון הולכים לרופא עם רשיון שמומחה לתת טיפול לבעיה הספציפית
לכן גם אם מרגישים שיועץ "מומחה" לא מצליח לעזור לא להרים ידיים פשוט צריך ללכת למטפל קליני עם רשיון משרד הבריאות.

• הוסף לסימניות
יש מקרים שצריך מטפל עם רשיון כדי להגיע לריפוי אמיתי של מה שגורם לבעיות שלום בית
בדיוק כמו כשכואב הגרון הולכים לרופא עם רשיון שמומחה לתת טיפול לבעיה הספציפית
לכן גם אם מרגישים שיועץ "מומחה" לא מצליח לעזור לא להרים ידיים פשוט צריך ללכת למטפל קליני עם רשיון משרד הבריאות.
לא שאין משהו בעצם הטענה שלפעמים צריך "מטפל" אחר. וזה יכול להיות ממגוון גדול של סיבות כידוע לכל מי שנמצא בתחום. אבל הזלזול במי שיש מאחריו רזומה עשיר של חצי מאה (ולא, אין לאף אחד מוצלח ככל שיהיה, כולל בעל רישיון ותארים אקדמאים, ערובה ל100% הצלחה) מחד, וקידוש רישיון ותארים אקדמאים מאידך, מקוממים אותי באופן אישי.

הייתרון היחיד בעיני שיש לבעלי רישיון, על מומחים באותה רמה שאינם בעלי רישיון, זה ועדת אתיקה שהם כפופים לה.

• הוסף לסימניות
לא שאין משהו בעצם הטענה שלפעמים צריך "מטפל" אחר. וזה יכול להיות ממגוון גדול של סיבות כידוע לכל מי שנמצא בתחום. אבל הזלזול במי שיש מאחריו רזומה עשיר של חצי מאה (ולא, אין לאף אחד מוצלח ככל שיהיה, כולל בעל רישיון ותארים אקדמאים, ערובה ל100% הצלחה) מחד, וקידוש רישיון ותארים אקדמאים מאידך, מקוממים אותי באופן אישי.

הייתרון היחיד בעיני שיש לבעלי רישיון, על מומחים באותה רמה שאינם בעלי רישיון, זה ועדת אתיקה שהם כפופים לה.
לא באתי לקדש תארים ולא לזלזל באף אחד באתי להעמיד דברים על מקומם
שיש כאלה שרב או יועץ יעזרו להם
ויש כאלה שלא לדוגמה איש או אשה שגדלו בבית שאחד ההורים סובל מנכות נפשית (שלא אובחנה וטופלה) וזה גרם
למגוון בעיות סמויות והבן זוג התמים הולך איתה ליועץ והיא לא מספרת מה היא עברה בבית היועץ יכול לשים "פלסטר" לא יותר מזה

תלך לרבנות ותראה מה קורה שם כמה זוגות מגיעים אחרי "טיפולים" אצל "מומחים"

• הוסף לסימניות
ובנוסף לא כל מי שלמד אצל הרב דיאמנט
הרב דיאמנט ממליץ עליו (אני לא רוצה לפרט)

• הוסף לסימניות
לא באתי לקדש תארים ולא לזלזל באף אחד באתי להעמיד דברים על מקומם
שיש כאלה שרב או יועץ יעזרו להם
ויש כאלה שלא לדוגמה איש או אשה שגדלו בבית שאחד ההורים סובל מנכות נפשית (שלא אובחנה וטופלה) וזה גרם
למגוון בעיות סמויות והבן זוג התמים הולך איתה ליועץ והיא לא מספרת מה היא עברה בבית היועץ יכול לשים "פלסטר" לא יותר מזה

תלך לרבנות ותראה מה קורה שם כמה זוגות מגיעים אחרי "טיפולים" אצל "מומחים"
אם באת להעמיד דברים על מקומם, צר לי אבל כשלת.
איש מקצוע, ולא משנה אם הוא בעל רישיון ומוגדר כ"מטפל קליני", או לא, אמור (ואם הוא מוצלח, אז גם מצליח, לרוב!) לטפל בדברים בשורשם. פלסטרים שייכים לגננת כשהילד מקבל שריטה בגן.

ניתן להניח שלא בדקת מה אחוזי הזוגות שמגיעים לרבנות אחרי טיפול קליני ברישיון, לעומת אלו שהיו אצל מטפלים מקצועיים שאינם בעלי רישיון...
אלו השרלטנים, הם לא הנושא כאן, ואם כן, אזי שבאת לשייך את הרב דיאמנט לקבוצה זו, אחרת מה מקום להודעה שכזו באשכול זה.

ובנוסף לא כל מי שלמד אצל הרב דיאמנט
הרב דיאמנט ממליץ עליו (אני לא רוצה לפרט)
ללא שום ספק!
אבל זו דמגוגיה מכיון שזה לא ממין הענין.
הנידון כאן הוא על איש מקצוע, ולא משנה איפה הוא למד, לא על שרלטנים.

ההסתייגות מאלו שעברו את מסלולי האקדמיה, נובעת מקדושת הבית היהודי, דבר שאין לאקדמיה הכרה או תפיסה בה.

• הוסף לסימניות
אלו השרלטנים, הם לא הנושא כאן
לסיכום: שרלטן זה כל מי שלא יודע את מקומו.
ובנוסף יש גם אנשים לא יציבים/ות שלא שולטים בעצמם שהם אפילו לא שרלטנים
מה שהיה בסדנת שקוף זה היה דוגמא קיצונית אבל יש עוד הרבה לא יציבים/ות שעושים את זה בקטן שסובלים מטראומה מורכבת או הפרעת אישיות גבולית או הפרעות אחרות שלא מטופלות אבל הם מומחים ביח"צ..

• הוסף לסימניות
באיזה שעות הרב דיאמנט עונה בטלפון ליעוץ דחוף? או מתי אפשר לקבוע פגישה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה