הרב שטיינמן מניח תפילין

• הוסף לסימניות
עונג שבת אמיתי
מיוחד וייחודי וערב מאוד.

• הוסף לסימניות
מיוחד מיוחד!! מרגש ביופיו!
זה צילום מעובד?
יישר כוחך!

• הוסף לסימניות
בוא נגיד שלא תמצא תמונה כזאת....
יש בדברים שאני עושה שילוב של כמה טכניקות שפיתחתי.... צילום, סריקות, ציור, עיצוב... ועוד תבלינים טובים...

• הוסף לסימניות
כל התבלינים שהוספת הם תבליני שבת קודש...
מזמן לא העלו לכאן משהו כ"כ מרומם. אפשר להיספג לקדושה ולריכוז הלוהט הזה.
ואגב, זה יכול 'לעוף' בשניות ולהצליח להמכר בכל פוטו חרדי שמכבד את עצמו.

• הוסף לסימניות
אתה מוזמן לנסות... אין לי שמץ של מושג... אני בסך הכל אומן... לא יודע למכור.. ככה זה... (+:

• הוסף לסימניות
דרך אגב אתם רואים את זה בקטן.. אבל העבודה בנויה על גדול מאוד וזה שמיים וארץ מבחינת איך שזה מתקבל על המסך בקטן.. הרבה פףרטים הולכים לעיבוד....

• הוסף לסימניות
עכשיו ברצינות.
אם זה היה באיכות ובגודל אני מכיר עשרות אנשים שהיו שמים את זה במרכז הסלון.
תנסה להריץ משהו. לדעתי לא תתאכזב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רפי רפי;2169758:
עכשיו ברצינות.
אם זה היה באיכות ובגודל אני מכיר עשרות אנשים שהיו שמים את זה במרכז הסלון.
תנסה להריץ משהו. לדעתי לא תתאכזב.

אני בעד

נדיר ומלא אוירה

• הוסף לסימניות
אני גר בצפון... אין לי נגישות וידע למי לפנות... באמת ברצינות...

• הוסף לסימניות
מדהיםםםםםםםםםםםםם

אבל לא מניחים תפילין לכבוד שבת קודש:D

• הוסף לסימניות
"אורות"
חייבים לשים סימן מים...

• הוסף לסימניות
מדהים ממש.
רק תבהיר טיפה את השרוול בצד שמאל, קצת מידי חזק וחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פאר הצדיקים;2169768:
אני גר בצפון... אין לי נגישות וידע למי לפנות... באמת ברצינות...

יש אפשרות של שיווק תמורת אחוזים, תמצאו מישהו שיעשה לכם את זה!

• הוסף לסימניות
אם רוצים לקנות, איפה אפשר להשיג?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה