עזרה הרגע הזה...

מצב
הנושא נעול.
הרגע הזה שאתה חוזר מהעבודה, הכבישים מפוצצים, ואתה על רמזור אדום כבר 10 דקות (במקרה הטוב)
ואז רגע לפני שאתה כבר יכול לסיים עם הצומת הזאת... הרמזורים מתקלקלים ----
כולם על כתום מהבהב. לך תצא מהתסבוכת הזאת עכשיו:sne:

הרגע הזה שאתה יוצא מהבית אחרי שתקתקת את עצמך במשך רבע שעה, חוטף מבטים מוזרים ומגלה שהמכנס תקוע לך למטה בתוך הגרב...

הרגע הזה שאתה אוחז שאתה בפעם העשרים קושר את העניבה והיא יוצאת לך באורך של פפיון

( ממקרה שקרה לי) הרגע הזה שחבר שלך אומר לך משהו ואתה לא שומע אז אתה מחייך ואומר "אהה" ואז הוא שואל "מה אהה? איפה הוא?"

הרגע הזה שהפלאפון מצלצל לך באמצע שמונה עשרה בצלצול שאמור להישמע רק בבית...

הרגע הזה שאתה יוצא כולך מחויט עם בגדי שבת ויונה בחוטי חשמל מעליך ממש לא מרוצה מזה...

( ממקרה שקרה לי) הרגע הזה שחבר שלך אומר לך משהו ואתה לא שומע אז אתה מחייך ואומר "אהה" ואז הוא שואל "מה אהה? איפה הוא?"
הזכיר לי סצנה אחרת:
הרגע הזה שמישהו שואל אותך משהו, ולא שמעת אז אתה שואל "מה?"
והוא אומר עוד פעם ואתה עוד פעם לא שומע אז אתה שואל "מה? אני לא שומע".
והוא אומר פעם שלישית, וזה כבר לא נעים, אז אתה אומר "אההההההההממממ..."
והוא עונה בעצבנות: "מה אהמממ? כן או לא?"

הרגע הזה שקיבלת מלא לייקים על תגובה מסויימת
ואתה קורא את התגובה שלך שוב...

הרגע הזה שאתה תוך כדי שיחה אומר משהו ופתאום כולם צוחקים
ואתה עצמך לא מבין מה מצחיק...

הרגע הזה שהבן שלך שואל שאלה מביכה בבית של מישהו אחר ואתה צריך איכשהו להחליק את זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה