שיתוף הרגשה עתיקה

• הוסף לסימניות
ניסיון נוסף בצביעה ריאליסטית יחסית, אני מנסה ללמוד איך אור וצל עובד, אז השתמשתי ברפרנס, בכמה רפרנסים אפילו, הסתכלתי על צילומים שונים כדי לראות איך נראה כשהאור מכה בפנים, בשיער, במשטחים בהירים וכו'.. זה מלמד הרבה.
זמן עבודה: 6 שעות, תוכנה קליפ סטודיו פיינט. עשיתי כמה שיפוצי צבעים בפוטושופ.
אשמח לביקורת בונה אם יש לכם... תמיד יש מה לשפר.
יש לי הסרטה מלאה של התהליך, אבל לא יודעת אם יפתח בנטפרי אבל אעלה בהמשך.
antique feeling2.jpg

• הוסף לסימניות
לא...פשוט לא אמיתית.
מה זה הדבר היפיפה הזה?!
אני . בהלם... נראה ממש משכנע, אפילו שהילדה קצת פחות ראליסטית מהרקע (שזה יפה בעיניי!) ואיך שהיא משתלבת.
על מה היא מסתכלת שם? נראה שקלטה משהו מעניין מהחלון.

• הוסף לסימניות
לא...פשוט לא אמיתית.
מה זה הדבר היפיפה הזה?!
אני . בהלם... נראה ממש משכנע, אפילו שהילדה קצת פחות ראליסטית מהרקע (שזה יפה בעיניי!) ואיך שהיא משתלבת.
על מה היא מסתכלת שם? נראה שקלטה משהו מעניין מהחלון.
כי ציירתי קודם את הרקע ואז את הילדה, היה לי ממש כיף להתקשקש עם הכיסאות וההברקות אבל זה הגיע עם מחיר כי כשהגעתי לילדה כבר נגמר לי הסבלנות להשקיע! יש לי הרבה דברים שמפריעים לי בעין, קומפוזיציות, קפלים ועוד.. אבל שיהיה ככה לבינתיים.

• הוסף לסימניות
קטונתי מלהביע דעה מקצועית...
בכל-אופן, ממש הצלחת להעביר את הריאליזם של התקופה העתיקה (איזו שלא תהיה), עם הרהיטים הכבדים, הילדה בשמלה הלבנה... ציור שהוא ממש סיפור!
(את יושבת שש שעות רצופות על ציור כזה? איך אפשר?)

• הוסף לסימניות
וווואאוו! אני ראיתי וחשבתי שזו היה תמונה,ואחרי זה קראתי ואני מגלה שזה ציור!

פשות מהמם

• הוסף לסימניות
רוצה לשמח אותנו עם PDF אולי?
לחסומים.
זה מה שמעצבן בלצייר בנות, אני ממש חושבת פעמיים לפני כל פעם שאני מציירת בנות כי אני יודעת שלרוב לא יוכלו לראות את זה.

קבצים מצורפים

• הרגשה עתיקה.pdf
    KB 95 · צפיות: 312
  • הוסף לסימניות
וואו, זה כל כך יפה! איזה קסם!
אהבתי ממש את השיער...

• הוסף לסימניות
ליגה: )

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה