הרדמה כללית לילד כמעט 7

• הוסף לסימניות
קקטוס, למה א"א לצלצל לך?

אז תודה באופן זה.....

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1306659:
תשמעו, אין לי מניות במכבידנט וגם לא בחברה שמשווקת גז צחוק.
אבל - חבל לי על הכסף שאנשים יבזבזו חינם בגלל התגובות פה.
כל ילדי מטופלים במרפאת השינים של הקופה ובאמצעות גז צחוק.
הטיפול הכי ארוך שהיה לנו אי פעם (סתימת שורש) ארך כעשר דקות.
אף פעם לא קבלתי חזרה ילד מנומנם או כאוב או בוכה.
הילדים תמיד יוצאים עם חיוך על הפנים ועם פרס קטן ביד.
אף פעם לא חיפשו לי חורים שאינם קיימים - הרבה פעמים באנו לטיפול ויצאנו עם כלום - כלומר עם הסבר לכאב (שן שבוקעת וכדו')
ואף פעם לא שילמתי יותר מארבעים וארבעה שקלים על טיפול.
ותודה גדולה ועצומה לרב ליצמן שהצליח להעביר חוק נפלא כזה וחבל שהוא כבר לא נמצא היום באותו מקום כדי להמשיך את החזון שלו (טיפולים חינם עד גיל 18)
החוק הזה כבר חסך לי אלפי שקלים.

חני
אז זהו, שיש ילדים אחרים בעולם, לא אלו שלך, שלא הצליחו לטפל בהם. כמו הבת שלי לדוגמה.
רק רופא שיניים מומחה לילדים, ש'בזבז' חצי שעה בסבלנות מרובה כדי לערוך איתה הכרות ולהצחיק אותה, הצליח לטפל לה בשיניים, אחרי ש-4 רופאים מהקופה לא הצליחו לעשות זאת, ואת הסתימות שהם כן עשו, היה צריך להחליף, כי מרוב שהיא השתוללה, החורים לא טופלו כראוי.
אז גם אם לפעמים צריך לשלם לרופא פרטי יותר, זה ודאי עדיף מהרדמה כללית, לדוגמה.
ואני משערת שהבת שלי אינה הסרבנית היחידה בעולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לו יצוייר;1306674:
אז זהו, שיש ילדים אחרים בעולם, לא אלו שלך, שלא הצליחו לטפל בהם. כמו הבת שלי לדוגמה.
רק רופא שיניים מומחה לילדים, ש'בזבז' חצי שעה בסבלנות מרובה כדי לערוך איתה הכרות ולהצחיק אותה, הצליח לטפל לה בשיניים, אחרי ש-4 רופאים מהקופה לא הצליחו לעשות זאת, ואת הסתימות שהם כן עשו, היה צריך להחליף, כי מרוב שהיא השתוללה, החורים לא טופלו כראוי.
אז גם אם לפעמים צריך לשלם לרופא פרטי יותר, זה ודאי עדיף מהרדמה כללית, לדוגמה.
ואני משערת שהבת שלי אינה הסרבנית היחידה בעולם.

יפה. אז הבעיה היא בילד ולא ברופא. אז למה להשמיץ? ועוד באופן כ"כ כוללני?
ואגב, הילדים שלי לא כאלו אמיצים (לא בולם בכל אופן) אלא שכנראה משמים נפלנו על רופא מדהים (וכך אומרים כל הממתינים בתור כולל אלו שבאו מרחוק דווקא אליו) עם סבלנות מקסימה וגישה נהדרת לילדים וכפי שכתבתי לעיל.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1306657:
מישהו מהמומחים כאן מבין באמת ברפואת שינים?

נכון, אבל יש דברים שמרגישים!!

כמו רופא שאמר לי על אדמומיות באוזן החיצונה בבני- דלקת רצינית ביותר וצייד אותי באנטיביוטיקה חזקה. לא היה נראה לי הסיפור והלכתי למחרת לרופא נוסף שאחרי בדיקה קצרה קבע שזה אלרגיה למשהו...

חיפשתי חוות דעת של אנשים מהשורה ולא מצוות רופאים שלפעמים איטרסנטים. (ולגטימי שיהיו כאלה)

• הוסף לסימניות
המלצותי:

לפני שהולכים לרופא בקופה תלכו לרופא טוב לבדיקה
כבר שמעתי לא פעם שבקופה מצאו 5-6 חורים
והרופא הפרטי מצא רק 1-2, לתשומת ליבכם!

לחני,
כמו שאת כותבת נפלנו לרופא מדהים..עם גישה לילדים.
רוב הרופאים בקופה לא כ"כ מדהימים.. אני לא פוסלת אף אחד, אבל זה המצב.
יש ילדים עם רתיעה קלה שמתגברים על זה
ויש ילדים סרבנים מאוד, שעדיף ללכת לרופאים מומחים עם גישה טובה לילדים שיוציאו להם את הפחד!

אני ממליצה מאוד!!
ד"ר גילה שישפורטיש במיוחד לילדים
מקבלת בבני ברק רח' מלצר
שמעתי מהמון שהילדים פשוט נהנים לבוא אליה, גם לסרבנים...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pinati;1306707:
נכון, אבל יש דברים שמרגישים!!

כמו רופא שאמר לי על אדמומיות באוזן החיצונה בבני- דלקת רצינית ביותר וצייד אותי באנטיביוטיקה חזקה. לא היה נראה לי הסיפור והלכתי למחרת לרופא נוסף שאחרי בדיקה קצרה קבע שזה אלרגיה למשהו...

חיפשתי חוות דעת של אנשים מהשורה ולא מצוות רופאים שלפעמים איטרסנטים. (ולגטימי שיהיו כאלה)
אנשים מהשורה יכולים מאוד להועיל, אם את מכירה את ההיסטוריה שלהם.
לעיתים קרובות אנשים שמגיבים באופן מסויים, מושפעים מטראומה שהייתה להם בילדות (לפני 40 שנה), מסיפור משפחתי שכבר חלה עליו ההתיישנות, או ממידע מוטעה שהם קיבלו מהגיסה.
אנשים מהשורה לא מודעים למכלול הצרכים של הילד שלך, והם בחיים לא ניסו להשחיל מקדח לתוך פה של ילד בן 7 שמכווץ באימה, ומנופף בידיו בפראות...
אנשים מהשורה נוטים להפחיד לגבי הרדמה כללית, כי הם מצויידים במידע מיושן ולא רלוונטי..
אנשים מהשורה פועלים מתוך רגשות, לא בהכרח מתוך שיקול דעת מושכל.

• הוסף לסימניות
גם זה נכון.

בני עבר בגיל חודשיים הרדמה כללית ולא חשבתי גם לא לשניה להתייעץ בפורום.

אבל בכל אופן, טיפול שיניים נתון לבחירה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1306682:
יפה. אז הבעיה היא בילד ולא ברופא. אז למה להשמיץ? ועוד באופן כ"כ כוללני?
ואגב, הילדים שלי לא כאלו אמיצים (לא בולם בכל אופן) אלא שכנראה משמים נפלנו על רופא מדהים (וכך אומרים כל הממתינים בתור כולל אלו שבאו מרחוק דווקא אליו) עם סבלנות מקסימה וגישה נהדרת לילדים וכפי שכתבתי לעיל.

חני
להשמיץ? חלילה, לא שמתי לב שיש בדברי משהו משמיץ, אעיין שוב.
ואם היה נשמע שיש לי טענות על הרופאים שטיפלו בה - אין לי. הם באמת לא אשמים... גם אני כנראה לא הייתי מצליחה לטפל בה אילו הייתי רופאת שיניים.

אגב, שאר הילדים שלי מטופלים יפה מאוד אצל רופא מטעם הקופה. למה להוציא כסף לחינם?

• הוסף לסימניות
הרדמה

אם כבר הולכים על הרדמה כללית, אפשר לנסות קודם סדציה (טשטוש) - לא מרגישים כלום.

• הוסף לסימניות
פינתי, אם בסוף תנסי רופא חדש, אני מייעצת לך לשלוח אותו עם האבא. זה עצמו גם יכול לעזור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומנציה;1306921:
פינתי, אם בסוף תנסי רופא חדש, אני מייעצת לך לשלוח אותו עם האבא. זה עצמו גם יכול לעזור.

ניסנו גם את זה :)
מרגיש לי שאת מכירה אותי...

• הוסף לסימניות
אצלי אחרי שהבת שלי היתה מסוייטת מרופאות שיניים שדיברו אליה בתקיפות וכשדיברתי אליה באידיש הם התעצבנו גברת את מפריעה ודיברו פה אחד על הרדמה כללית, הלכתי לרופאה דתייה מאוד נחמדה וטיפלה בה בכל השיניים בגז צחוק. אבל הבת שלי הסכימה בתנאי שאני ובעלי נבוא ביחד וככה באמת עשינו...
רופאי שיניים / משפחה / ילדים צריכים להיות עם גישה לילדים לא פחות מאשר גננת!

• הוסף לסימניות
אסתר זה לא נכון.
את הילדה שלי הכנתי חצי שנה מראש.
כלום לא עזר.
היא הגיעה למרפאה ונכנסה להיסטריה.

• הוסף לסימניות
ולסיום-

עקב הכאבים שהוא סבל החלטתי לנסות עוד רופאה שהיתה היום, אך יחד עם זה לפני שיצאתי השתמשתי בעיצה אחת שמאוד עזרה.
וזה העיצה הזו-

נכתב ע"י יוסניו;1306107:
אין לי נסיון ב"ה
אבל לחברי פרוג יש נסיון בתפילה, אולי לפרסם את השם לתפילה

אומנם לא פרסמתי, אך התפללתי וקראתי תהילים תוך כדי.
וב"ה עבר בשלום (עוד כמה טיפולים לפנינו), אך הוא לא רצה לקום מהכיסא....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה