הרד דיסק שפורמט בטעות

• הוסף לסימניות
מה עושים? יש מצב לשיחזור?

• הוסף לסימניות
קודם כל אם יש לך מקום אז תעתיק את כל הדיסק לכונן אחר, אני מדבר על העתקה גולמית הכל כולל הכל, כמו שמעתיק dd בלינוקס.

מעלה הפצת לייב סידי של לינוקס כלשהו ומשתמש בכלי הבא
http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk

לא ציינתי אבל אל תכתוב שום דבר לדיסק

• הוסף לסימניות
ניתן לשחזור ע"י הרבה תוכנות.
הכלל החשוב זה מה שכתב trew לא לכתוב/לשמור כלום על הדיסק.

• הוסף לסימניות
תנסו עם r - studio ו Active Partition Recovery
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני היתי ממליץ לנסות בזהירות עם זה.

http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html

יש שם אפשרות לשחזר את המחיצה הישנה ככה שלא צריך להשתמש בשיחזורים של קבצים. ולהעתיק לדיסק אחר.

אבל צריך להשתמש עם זה בזהירות לבדוק שהוא מצליח לזהות את המחיצה הישנה ואולי יש שם אפשרות לראות את הקבצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1137571:
אני היתי ממליץ לנסות בזהירות עם זה.

http://www.partitionwizard.com/free-partition-manager.html

יש שם אפשרות לשחזר את המחיצה הישנה ככה שלא צריך להשתמש בשיחזורים של קבצים. ולהעתיק לדיסק אחר.

אבל צריך להשתמש עם זה בזהירות לבדוק שהוא מצליח לזהות את המחיצה הישנה ואולי יש שם אפשרות לראות את הקבצים.
הצורך בהעתקה זה אם ישכל השיחזור מכל סיבה שהיא הדיסק הופך להיות סופי לבלתי ניתן לשחזור.
בשביל זה מעתיקים ורק אחרי זה משחקים עם הדיסק.

• הוסף לסימניות
את האמת שעכשיו שאני חושב על זה לא נראה לי שאפשר לשחזר מחיצה. אחרי שבנו מחיצה חדשה.
אולי אחרי שמחקו מחיצה אבל לא אחרי שמחקו אחד ישן. כי מן הסתם הוא דרס את אינדקס הקבצים. או חלק ממנו.

• הוסף לסימניות
אפשר בהחלט יש כ"כ הרבה תוכנות לזה,
אני ממליץ על diskinterals partition recovery

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chaim1989;1137956:
אפשר בהחלט יש כ"כ הרבה תוכנות לזה,
אני ממליץ על diskinterals partition recovery

Diskinternals Partition Recovery

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה