הם יחלקו גם מצות מצווה שנאפו בער''פ ??? [שווה כמאתים ש''ח ואם הם יחלקו את זה ופלוס המענק של ביבי זה 2200 ש''ח !!!!!וזה עוד לפני היין והחסה שאפשר לקחת מהחיילים]החיילים שיסתובבו ברחוב הם מצוידים בערכות פסח הכוללות מצות יין חסה וחמגשית אוכל וכ"ו.
תכף ישאלו אם זה בהכשר הבדץ, ואם לא יתלוננו שלא מתחשבים.החיילים שיסתובבו ברחוב הם מצוידים בערכות פסח הכוללות מצות יין חסה וחמגשית אוכל וכ"ו.
מישהוא יודע מה בידיוק יחלקו החיילים ובאיזה הכשר? יכול לחסוך מאוד . תודה רבההחיילים שיסתובבו ברחוב הם מצוידים בערכות פסח הכוללות מצות יין חסה וחמגשית אוכל וכ"ו.
הם יחלקו גם מצות מצווה שנאפו בער''פ ??? [שווה כמאתים ש''ח ואם הם יחלקו את זה ופלוס המענק של ביבי זה 2200 ש''ח !!!!!וזה עוד לפני היין והחסה שאפשר לקחת מהחיילים]
גם אני שמעתי דברים כאלה מעדות אישית!לידיעתכם תופסים אנשים מורידים אותם מאוטובוסים אם יש כאלה עדיין, או ממוניות וכלי רכב אחרים, ושולחים אותם חזרה הביתה עם קנס מאד לא נעים בסך 500 ₪ ומעלה...
כך עשו כבר אתמול בביתר, מסתבר שבעוד מקומות.
לערב הרבה גורמים לשם מה?גם אני שמעתי דברים כאלה מעדות אישית!
ניסו לערב הרבה גורמים בכירים ולא צלח!
שיוכלו לצאת מהעירלערב הרבה גורמים לשם מה?
בינתיים הדוח"ת מכניסים המון כסףאכן המדינה שופכת ברגעים אלו המון כסף, המון.
מהלוואה ענקית שהם לקחו למאה שנה.
הבעיה היא שלאחר הקורונה הארורה הזו, אנו נשלם מחיר הכל בריבית דריבית ע"י מיסים וקיצוצים קשים.
אין ספקהם יחלקו גם מצות מצווה שנאפו בער''פ ??? [שווה כמאתים ש''ח ואם הם יחלקו את זה ופלוס המענק של ביבי זה 2200 ש''ח !!!!!וזה עוד לפני היין והחסה שאפשר לקחת מהחיילים]
מה שנכון...בינתיים הדוח"ת מכניסים המון כסף
גם אני ככהאני באמת שומעת כל הזמן על זוגות צעירים, משפחות צעירות שברור להם שהם הולכים להתארח..
ותוהה לעצמי אם רק אני עושה סדר בבית.
אני בעלי והבת שלנו.
אני לא מרגישה טיפשה כי אני יודעת שאני עושה את הדבר הנכון.גם אני ככה
ואני מרגישה די טיפשה כמי שנשארת בבית![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים