קורונה הרהורים על העוצר והסגר הקרב ובא

• הוסף לסימניות
אני תוהה, מה יועיל הסגר והעוצר הקרב ובא. האם יש מישהו מבין אלו שחשבו לצפצף על ההוראות וללכת להורים ל'סדר' שעכשיו, יעשו הסדר בבית... הלא הם לא הכינו לעצמם כלום. הם כבר ימצאו הדרך ללכת. לא?

• הוסף לסימניות
החיילים שיסתובבו ברחוב הם מצוידים בערכות פסח הכוללות מצות יין חסה וחמגשית אוכל וכ"ו.
הם יחלקו גם מצות מצווה שנאפו בער''פ ??? [שווה כמאתים ש''ח ואם הם יחלקו את זה ופלוס המענק של ביבי זה 2200 ש''ח !!!!!וזה עוד לפני היין והחסה שאפשר לקחת מהחיילים]

• הוסף לסימניות
החיילים שיסתובבו ברחוב הם מצוידים בערכות פסח הכוללות מצות יין חסה וחמגשית אוכל וכ"ו.
תכף ישאלו אם זה בהכשר הבדץ, ואם לא יתלוננו שלא מתחשבים.
הזוי הגנון הזה. פשוט לא יאומן.

• הוסף לסימניות
לידיעתכם תופסים אנשים מורידים אותם מאוטובוסים אם יש כאלה עדיין, או ממוניות וכלי רכב אחרים, ושולחים אותם חזרה הביתה עם קנס מאד לא נעים בסך 500 ₪ ומעלה...
כך עשו כבר אתמול בביתר, מסתבר שבעוד מקומות.

• הוסף לסימניות
הם יחלקו גם מצות מצווה שנאפו בער''פ ??? [שווה כמאתים ש''ח ואם הם יחלקו את זה ופלוס המענק של ביבי זה 2200 ש''ח !!!!!וזה עוד לפני היין והחסה שאפשר לקחת מהחיילים]
מישהוא יודע מה בידיוק יחלקו החיילים ובאיזה הכשר? יכול לחסוך מאוד . תודה רבה

• הוסף לסימניות
לידיעתכם תופסים אנשים מורידים אותם מאוטובוסים אם יש כאלה עדיין, או ממוניות וכלי רכב אחרים, ושולחים אותם חזרה הביתה עם קנס מאד לא נעים בסך 500 ₪ ומעלה...
כך עשו כבר אתמול בביתר, מסתבר שבעוד מקומות.
גם אני שמעתי דברים כאלה מעדות אישית!
ניסו לערב הרבה גורמים בכירים ולא צלח!

• הוסף לסימניות
אכן הרבה מהסוסים כבר ברחו מהאורווה.
אבל הרבה בתוך השכונות שתכננו ללכת להורים עכשיו מתארגנים לליל הסדר.

• הוסף לסימניות
אכן המדינה שופכת ברגעים אלו המון כסף, המון.
מהלוואה ענקית שהם לקחו למאה שנה.
הבעיה היא שלאחר הקורונה הארורה הזו, אנו נשלם מחיר הכל בריבית דריבית ע"י מיסים וקיצוצים קשים.
בינתיים הדוח"ת מכניסים המון כסף

• הוסף לסימניות
אני באמת שומעת כל הזמן על זוגות צעירים, משפחות צעירות שברור להם שהם הולכים להתארח..
ותוהה לעצמי אם רק אני עושה סדר בבית.
אני בעלי והבת שלנו.

• הוסף לסימניות
אני באמת שומעת כל הזמן על זוגות צעירים, משפחות צעירות שברור להם שהם הולכים להתארח..
ותוהה לעצמי אם רק אני עושה סדר בבית.
אני בעלי והבת שלנו.
גם אני ככה
ואני מרגישה די טיפשה כמי שנשארת בבית :(

• הוסף לסימניות
גם אני ככה
ואני מרגישה די טיפשה כמי שנשארת בבית :(
אני לא מרגישה טיפשה כי אני יודעת שאני עושה את הדבר הנכון.
בריאות חשובה לי מהנוחות..

• הוסף לסימניות
לדעתי הרוב עושים סדר בבית.
וכל מי שלא, עושה טעות.
אין שום סיבה לסכן חיים בגלל שרוצים לעשות סדר במקום יותר נחמד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה