תודה רבה!!!איזה יופי! סיפור חדש ומבטיח.
קצת מאכזב, כי למרות הכל היתה לי תקווה שתמשיכו את הסיפור ההוא, על הדוקטור המשוגע והנמלים המשובטות (?).
אבל סה"כ נראה סיפור טוב, נכנסנו לאוירה מיד- לא היה שייך שלא. דרמות כאלו כבר בפרק הראשון.
לכתיבה אני לא אתייחס כי מי אני בכלל, אבל אוירת הקרב נוכחת בעצמה מיוחדת.
לא הבנתי... המחסה די קרוב, כך שתחושת התקווה היא יחסית הגיונית במצב נואש שכזה...היתה נקודה אחת שהתפלאתי- הוא פצוע, מריח את המוות המתקרב, וחושב לעצמו שאול עוד יספיקו לטפל בו והוא אפילו יחזור לשדה הקרב? נאמן ככל שיהיה, חדור רוח לחימה- זה נראה שהוא דלג כמה צעדים קדימה, לא ממש אופייני לפצוע במצב כזה...
התקווה שיחיה, כמובן. התקווה שיחזור לשדה הקרב- פחות הגיוני שזה מה שעובר בראשו של פצוע אנוש. לדעתי, לפחות.לא הבנתי... המחסה די קרוב, כך שתחושת התקווה היא יחסית הגיונית במצב נואש שכזה...![]()
לא יודע... לי הרגיש שבתור חייל צעיר הוא אמור להיות תזזיתי ונלהב בנוגע לכל הקשור בקרבות... אבל בכל אופן, תודה על ההערה ותשומת הלב הרבה. בל"נ אולי אשנה אצלי.התקווה שיחיה, כמובן. התקווה שיחזור לשדה הקרב- פחות הגיוני שזה מה שעובר בראשו של פצוע אנוש. לדעתי, לפחות.
תודה רבה על המשוב המעודד!!!וואו!
התחלה מבטיחה!
מחכה בקוצר רוח להמשך....
ובקשה, אל תהרוג לנו פה מלא אנשים...
תודה רבה!!!קראתי עכשיו כמה פרקים בבת אחת. הנאה גדולה.
אם זה מה שקורה כשאתה נעלם, לא נעים להגיד, אבל אולי אתה צריך להיעלם יותר
מחכים להמשך.
טנקס!יופי של סיפור!
קצת הפריע לי שהפרקים מתחילים ב'בום', כהמשך ישיר של הפרק הקודם ולא כפרקים נפרדים זה מזה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים