- הוסף לסימניות
יש לך טענות צודקות. אבל הטענה הזו ממש לא נכונה. מדובר בשטח ריק שאין לו כמעט שום שימוש. וה"שטח הירוק" מאחורה מדובר בשטח שצומחים עליו קוצים ודרדרים. מי שזה חוסם לו את הנוף שיתנגד, אבל לא להציג מצג שווא כאילו הולכים לבנות על הפארק של בית שמש או להצר את המדרכה או הכביש."סך הכל" מדובר בביטול של שטח שהיה שייך לציבור.
ואחרי הרחבות העיר יהיה לו 1001 שימושים.
ולקחת אותו כעת בטענה שזה רק "מירון" זוהי היתממות הגובלת ברשעות.
מי שקנה את הקרקע בזול ומוכר אותה היום ביוקר. תנסו גם אתם לקנות קרקע חקלאית היכן שהוא, אולי יתמזל מזלכם ותרוויחו גם כן (לא ממליץ).מעניין מי מרוויח מזה
ממש לא.מהכיתובים שלך נראה שאתה מקורב מאוד/או בעצמך חלק מהעירייה.
אדרבה אני מאמין לך שהעירייה לא הולכת לעשות בדיקה תחבורתית נגד היזם, ולכן אני חושב על פתרון שנעשה בעצמינו את הבדיקה וכך יהיה לנו משהו רציני ביד.
הפוליטיקה שאתה מכניס לא קשורה. אבל האם בזמן ראש העיר א' שאתה מעריץ לא היו אינטרסים?.. דרך אגב אם לדעתך אז ניהול התחבורה היה מצויין, אז האחראי על התחבורה בזמן ראש העיר א', היה אדון ג' ראש העיר הנוכחי..אני מלווה את העיר שנים רבות.
משהו רע מאוד עובר על התכנון והניהול הציבורי
פעם נתן רוזנבלט כתב את זה גם כן, אז הפניתי אותו לדיור מוגן בנחל דולב יש שם דירות ריקות בינתיים הוא לא חזר אלי. בקיצור דיור מוגן זה משהו שאין לו ביקוש גבוה בלשון המעטה, לפחות במגזר החרדי.ולצעוק שאין פתרון לזקנים בעיר
ק"ס לא קשור בכלל.ויש לזה תקדים - ק"ס
יש הרבה ערים בישראל שבנו עשרות אלפי דירות כמו פתח תקווה אשקלון ראש העין אופקים נתיבות.
הנושאים החמים