סקירה הרובע המרכזי בית שמש (מימין ומשמאל של נהר הדן)

אחד ממכבסות המילים הכי קולעים על 'חזונם' של יזמי הנדל"ן בבית שמש
עיין בערך המודגש ""לא ייעדתי את זה לא לחרדים ולא לחילונים."

נערך לאחרונה ב:
מתוך הכתבה זיוה כהן אומרת בעצמה שהיא לא עדכנה את עיריית בית שמש והגישה את התוכנית ישר לוועדה המחוזית:

בתשובה לשאלה מדוע לא עדכנה את העירייה על הגשת התכנית לוועדה המחוזית, אומרת כהן: "זאת זכותי להגיש ישירות לוועדה המחוזית. גם בחדרה הגשתי פרויקט ענק גם לוועדה המחוזית, אז מה. בשביל מה צריך לעדכן את העירייה? שהם (הוועדה המחוזית) יעדכנו אותם".
רק משום מה כבר כשנתיים כל מתווך שני מציע ליזמים לקנות קרקע ל 100-150 דירות מתוך התכנית הזאת מידי אנשים מסויימים...

טוב.
אני את שלי נתתי.
גם כך זה לקח לי זמן רב יחסית ממה שציפתי.
גם כאן וגם באשכול של הכבישים "הצילו את בית שמש"
חוזר בעז"ה לעבודה.
מי שרוצה שייקח את הנתונים שהצגתי ויעשה איתם מה שרוצה.

מתוך הכתבה זיוה כהן אומרת בעצמה שהיא לא עדכנה את עיריית בית שמש והגישה את התוכנית ישר לוועדה המחוזית:

בתשובה לשאלה מדוע לא עדכנה את העירייה על הגשת התכנית לוועדה המחוזית, אומרת כהן: "זאת זכותי להגיש ישירות לוועדה המחוזית. גם בחדרה הגשתי פרויקט ענק גם לוועדה המחוזית, אז מה. בשביל מה צריך לעדכן את העירייה? שהם (הוועדה המחוזית) יעדכנו אותם".
שתי אפשרויות:
או שהכל חלק מההצגה הגדולה של 'גרינברג מציל התושבים'
או שזעקה מעל גבי הפורום כן מזיזה משהו למישהו
השורה הראשונה יותר מתאימה למציאות בה אנו חיים
נחיה ונראה

רק משום מה כבר כשנתיים כל מתווך שני מציע ליזמים לקנות קרקע ל 100-150 דירות מתוך התכנית הזאת מידי אנשים מסויימים...
היכן הניקים האלה? את חלקם אני מכיר אישית שהשקיעו שם מאות אלפי שקלים, מתי הם יתחילו לשטוף כאן את הפורום?
או שכבר התחילו?

היכן הניקים האלה? אני מכיר אישית כמה שהשקיעו שם מאות אלפי שקלים, מתי הם יתחילו לשטוף כאן את הפורום?
או שכבר התחילו?
בנתיים אני מזהה כאן 4 פוטנציאלים

בלת"ק
זה לא על כל השטח של הכנסייה נכון?

בנתיים גרינברג למצלמה אומר את המילים הנכונות, הלוואי שזה לא עוד סיבוב.
אנחנו מחזקים אותך, אם אתה או יועציך עוקבים אחרי האשכול, לך עד הסוף.
לא זוכר את החוקים - מותר להעלות וידיאו? אנא עדכנו אותי שאני לא יחסם.

אתה יכול להביא את זה בז'יפ?

בכתבה כאן גרינברג כבר הרבה יותר נחרץ:
בית שמש נמצאת בתנופת פיתוח חסרת תקדים, ואני נחוש לוודא שכל תוכנית שתאושר תביא בחשבון את הצרכים המגוונים של תושבינו ותשמור על איזון תכנוני, תחבורתי וסביבתי. בשלב זה התוכנית יורדת מסדר היום, לאחר שהיא תוצג בפניי, נבחן את המעבר לשלבים הבאים. חשוב שנוודא שהתכנון נעשה בצורה מיטבית עבור התושבים ועתידה של העיר בית שמש.
מתחיל להתעורר בי ספק קלוש אולי באמת כן משתנה משהו בגישה. הלואי.
אבל שימו לב לשורה האחרונה בכתבה - לפי הועדה המחוזית מדובר בעיכוב טכני בלבד וישובץ בהקדם

בכתבה הנ"ל לכאורה תמונת הרקע היא אילוסטרציה, אבל האמת היא שהשטח המופיע בתמונה זה בדיוק השטח של התוכנית המדוברת..

הסיבה המרכזית של מר גרינברג להנפיק הצהרות מעין אלו הוא הסכסוך החדש והמתמשך עם... (שימו לב שהוא לא מופיע בביטאון ראש העיר הקרוי "חדש") הדוחף לבנייה חסרת מעצורים (על פי השמועות הוא גם מושקע בכל פיסה)
נקווה שיוציא לפועל את דבריו ולא יהפוך את הקערה על פיה כאשר ישלים איתו.

קבצים מצורפים

• סקירה הרובע המרכזי בית שמש עמודים 01-08 כולל.docx
    KB 98.6 · צפיות: 41
בנתיים גרינברג למצלמה אומר את המילים הנכונות, הלוואי שזה לא עוד סיבוב.
אנחנו מחזקים אותך, אם אתה או יועציך עוקבים אחרי האשכול, לך עד הסוף.
לא זוכר את החוקים - מותר להעלות וידיאו? אנא עדכנו אותי שאני לא יחסם.
צפה בקובץ המצורף 1862117
הוא לכאו' ויותר מכך צודק
אבל מה הוא רוצה ממשרד הבינוי והשיכון?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה