הרווחתי עשר שקל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>>>>

• הוסף לסימניות
שמעתי על המגזין החדש לאמהות "אמא פלוס" מחברה, שהזמינה אותו ב25 שקל.
היא אמרה לי שאני חייבת להזמין, גם בגלל העיתון עצמו, שלטענתה אין דברים כאלה,
וגם כי יש שם קופונים אמיתיים, של הנחות ומתנות, כמו 50 ש"ח בשהחיינו, הנחה במוניות הדקה 99,
קופון לבזאר שטראוס, לבלבן ועוד דברים שנראו לי לענין.
פשוט התעצלתי.
פתאום נוחת עלי טלפון אוטומטי שאני יכולה להזמין ב15 שקל!
גם לא לטרוח בעצמי, וגם להרויח כסף... לא רע.
נראה לי שאפשר בינתיים לחזור למספר הזה ולהזמין, תנסו, זה כנראה מוגבל בזמן:
072-2134319

• הוסף לסימניות
נראה לי רק למי שילדה ב3 חד' האחרונים. אני טועה?

• הוסף לסימניות
אני ילדתי לפני שמונה חודשים..
והתקבל יופי.

• הוסף לסימניות
מומלץ מאד!

• הוסף לסימניות
באמת משתלם?
או שכל הטבה מותנית בקניה מעל סכום...
יש כתבות איכותיות?

• הוסף לסימניות
מה זה העיתון הזה ואיפה משיגים?
קופונים לא מענינים אותי...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;1390554:
מה זה העיתון הזה ואיפה משיגים?
קופונים לא מענינים אותי...
זה מגזין עבור יולדות , מאד משוקע , כתבות מענינות מאד.
מכירה אותו אישית היה לי חלק בעימוד קטן בעימוד

• הוסף לסימניות
תודה,
זה חודשי, קבוע?

• הוסף לסימניות
מגזין מדהים ומושקע!
כתבות מלאות תוכן, עיצוב מוקפד וחדשני.
מומלץ מאוד!!!!!!

• הוסף לסימניות
זה ח"פ או קבוע?
נרשמתי כדי לקבל, השאלה היא אם אני אקבל כל פעם, או שצריך כל פעם להתקשר?

• הוסף לסימניות
קיבלתי את המגזין, חשבתי לסרוק לכם כמה עמודים, להתרשמות,
אך גיליתי שכתוב שאסור להפיץ במדיה.
(פרוג נחשב למדיה?)
זה באמת נראה משהו יפה ומושקע, לכתבות עוד אין לי זמן להתייחס (זה משהו כמו 80 עמודים בנושא משחקים - אם כתבות מצולמות יפה וגרפיקה מאד ברורה יש גם כמה ציורים הומריסטיים, שגרמו לי לצחוק בלי לדעת את הרקע)
מה שהסתכלתי ישר, היה הקופונים,
דוקא יש מה לראות שם, כמובן שלא הכל שימושי עבורי, אבל הכיוון ממש נחמד - מתוך 20, 6 וודאי יבואו לי לשימוש: שהחיינו, דוליבול, מוניות הדקה ה99, בלבן, בייביתר ובזאר שטראוס, יש דברים שכנראה יבואו לי לשימוש (יש לזה תוקף בערך עד טבת, לכן אני לא בטוחה: וקסברגר, דיימונד, אסתר סומך (הלוואי שיהיה לי זמן!), ואקווה פיל - אם בעל הדירה יסכים לה לעשות התקנה של בר מים מסוננים (מה שכנראה לא יקרה...)
חוצמזה - יש דברים נחמדים שלא קשורים אלי - דבי וולף, בייבילנד, סופר דיל - שאלו חנויות בבני ברק,
בייביידרימס (כבר קניתי מזרון), ויסאיג' - שאני לא יודעת מה זה - וכביסל - שאין לי מקום לשים את זה...
גם רודריגז - לא בהכשר שמקובל אצלנו, וסדנא לביסוס הנקה, אני לא צריכה, ברוך השם,
מה עוד? מי זאת מלכי אסטרייכר, פאנית בבני ברק? - דוקא נראה לי מוצלח סירוק שלישי חינם - אבל לא בשביל לסוע לב"ב בשביל זה, ויש כאן גם חישן לתינוק - לא בדיוק יודעת מה זה.
בקיצור, די מגוון ונראה מעניין.
מי יודעת מי עומד מאחורי זה? זה שייך לעיתון מסוים או משהו עצמאי?
YG&K כתבת שאת קשורה לשם, תנדבי קצת מידע מעניין!

• הוסף לסימניות
תודה רבה על הפירוט
הזמנתי את זה...
תגידי, הקופונים - זה הכל בקנייה מעל? כי אם כן אני לא אוהבת... סתם לחפש מה לקנות בגלל שיש לי קופון ועוד להוציא כסף על זה, זה לא בשבילי ( אני לא ככ קונה בחנויות החרדיות)

• הוסף לסימניות
איזה קופון יש שם לדולי בול?

• הוסף לסימניות
בדקתי לך-
1. 50 ש"ח בקניה מעל 250
2. 1+1 לנעלי תינוקות
3. מתנה לכל יולדת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1391358:
תודה רבה על הפירוט
הזמנתי את זה...
תגידי, הקופונים - זה הכל בקנייה מעל? כי אם כן אני לא אוהבת... סתם לחפש מה לקנות בגלל שיש לי קופון ועוד להוציא כסף על זה, זה לא בשבילי ( אני לא ככ קונה בחנויות החרדיות)

אני נהנית מהקופונים שהם לא בהתניית קניה מוגזמת,
רק דברים שממילא את קונה,
למשל בביתר - על קנית עגלה משולבת - את מקבלת 150 ש"ח לקניית משחקים,
וחוץ מזה על כל קניה - את נכנסת להגרלה על חבילה של 6 משחקים מאד יקרים (של פוקסמיינד והקוביה),
18% בוקסברגר על כל המוצרים, זה פחות או יותר הסגנון.

• הוסף לסימניות
מה מקבלים בשהחיינו?

• הוסף לסימניות
טוב, אני מקוה שלפחות יהיה לי משהו לקרוא...:confused:
כי אני מבינה שזה לא קופונים מענינים.
אני לא צריכה עגלה עכשיו ולא תכננתי לקנות שום דבר בוקסברגר...
ו50 בקניה מעל 250, זה כולו20 אחוז הנחה... בקניון אשיג הרבה בזה, בחנויות המפורטות חצי בגד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tttsarattt;1391600:
טוב, אני מקוה שלפחות יהיה לי משהו לקרוא...:confused:
כי אני מבינה שזה לא קופונים מענינים.
אני לא צריכה עגלה עכשיו ולא תכננתי לקנות שום דבר בוקסברגר...
ו50 בקניה מעל 250, זה כולו20 אחוז הנחה... בקניון אשיג הרבה בזה, בחנויות המפורטות חצי בגד...

תראי אין לי מושג בקניונים, כי אישית אין מחיר בשבילי לשמירת העיניים ברמה הבסיסית שלה...
(לכן גם יש לי נתיב),
אבל לי, אשה פשוטה, שקונה בחנויות ירושלמיות זמינות וקרובות לבית - זה בהחלט מדבר.

• הוסף לסימניות
ראיתי פרסום, שמי שקונה ב20 ש"ח בביביתר - מקבל את החוברת ב10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נמנמת;1391350:
קיבלתי את המגזין, חשבתי לסרוק לכם כמה עמודים, להתרשמות,
אך גיליתי שכתוב שאסור להפיץ במדיה.
(פרוג נחשב למדיה?)
זה באמת נראה משהו יפה ומושקע, לכתבות עוד אין לי זמן להתייחס (זה משהו כמו 80 עמודים בנושא משחקים - אם כתבות מצולמות יפה וגרפיקה מאד ברורה יש גם כמה ציורים הומריסטיים, שגרמו לי לצחוק בלי לדעת את הרקע)
מה שהסתכלתי ישר, היה הקופונים,
דוקא יש מה לראות שם, כמובן שלא הכל שימושי עבורי, אבל הכיוון ממש נחמד - מתוך 20, 6 וודאי יבואו לי לשימוש: שהחיינו, דוליבול, מוניות הדקה ה99, בלבן, בייביתר ובזאר שטראוס, יש דברים שכנראה יבואו לי לשימוש (יש לזה תוקף בערך עד טבת, לכן אני לא בטוחה: וקסברגר, דיימונד, אסתר סומך (הלוואי שיהיה לי זמן!), ואקווה פיל - אם בעל הדירה יסכים לה לעשות התקנה של בר מים מסוננים (מה שכנראה לא יקרה...)
חוצמזה - יש דברים נחמדים שלא קשורים אלי - דבי וולף, בייבילנד, סופר דיל - שאלו חנויות בבני ברק,
בייביידרימס (כבר קניתי מזרון), ויסאיג' - שאני לא יודעת מה זה - וכביסל - שאין לי מקום לשים את זה...
גם רודריגז - לא בהכשר שמקובל אצלנו, וסדנא לביסוס הנקה, אני לא צריכה, ברוך השם,
מה עוד? מי זאת מלכי אסטרייכר, פאנית בבני ברק? - דוקא נראה לי מוצלח סירוק שלישי חינם - אבל לא בשביל לסוע לב"ב בשביל זה, ויש כאן גם חישן לתינוק - לא בדיוק יודעת מה זה.
בקיצור, די מגוון ונראה מעניין.
מי יודעת מי עומד מאחורי זה? זה שייך לעיתון מסוים או משהו עצמאי?
YG&K כתבת שאת קשורה לשם, תנדבי קצת מידע מעניין!
הי הי
אז ככה קצת מאחורי זה
זה לא קשור אלי , רק אני עובדת במשרד שהפיקו את זה. כך שיש לי חלק בכך :)
בכל אופן זה לא קשור לשום עיתון זה יוצא אחת לרבעון אפשר לעשות מנוי במערכת או לקנות ברשימת מוקדי המכירה.
אם מותר לעלות פרסומת אני אעלה פרסומת שיש לי , (שלא קשורה אלי) שיש שם את כל הפרטים על זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה