מחכים...כל תגובה ולייק נותן חשק לעלות עוד...
בעז''ה הפתעה בהמשך הערב...![]()
קטע שהוקפץ בדיוק הכנתי שבוע שעבר ויצא מהמםרוטב מנצח, באמת,
מתאים עם נשנושים, מנצס, בולגרית וכל מה שאוהבים...
כף מיונז
כפית חרדל
3 שיני שום כתושות
שלשת רבעי כוס שמן
חצי כוס מים
כפית מלח
כפית מיץ לימון
3 כפות סוכר,
***לערבב בבלנדר מקל דקה****
בתאבון,
בטוחה שתברכו אותי![]()
מאד מוצלח!!באמת מוצלח גם עם הדג?
לא זוכרת למה התכוונתי, היה מזמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןמחכים...
עלים?מומלץ מאוד להוסיף שמיר
לא חושבתאפשר לוותר על החרדל?
יש לי כמעט אותו מתכון אך עם כפית מלח ובלי חרדל אבל בסלט לא שמים נשנשים וכד"ו כי אז זה מדי מלוח בעצם הסלט מורכב מ חסה בצל סגול וקוביות בטטה מטוגן -אפשר גם בתנוראפשר לוותר על החרדל?
עשיתי בלי חרדל יצא מושלם!!רוטב מנצח, באמת,
כף מיונז
כפית חרדל
3 שיני שום כתושות
שלשת רבעי כוס שמן
חצי כוס מים
כפית מלח
כפית מיץ לימון
3 כפות סוכר,
בתאבון,
בטוחה שתברכו אותי![]()
תודה על הרוטב!!רוטב מנצח, באמת,
כף מיונז
כפית חרדל
3 שיני שום כתושות
שלשת רבעי כוס שמן
חצי כוס מים
כפית מלח
כפית מיץ לימון
3 כפות סוכר,
בתאבון,
בטוחה שתברכו אותי![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים