דרוש מידע הרופאה עשתה טיפול שורש והשן נשברה .

• הוסף לסימניות
עשיתי במרפאה שעובדת עם קופח אצל רופאה מסוימת עזרה ראשונה שכללה אנטיביוטיקה ובטיפול אחכ טיפול שורש כל זה לפני פסח
ובפסח הרגשתי משו מוזר שאני פשוט לא יכולה לאכול בצד של הטיפול ,ופתאם אני רואה שכל השן מתחילה להתפורר,ולהתנדנד זאת אומרת כל המסגרת של השן עומדת ליפול ואז כל הטיפול שהיא עשתה לא טוב...
מה עושים?
למישהו יש נסיון עם כזה דבר?
זה נורמלי?
לא נורמלי?
אשמח לדעתכם תודה רבה

• הוסף לסימניות
תמיד בטיפול שורש עושים אחר כך כתר ועד שהכתר מוכן ממליצים לא לאכול דברים קשים מכיוון שהשן חלולה וחלשה

• הוסף לסימניות
תמיד בטיפול שורש עושים אחר כך כתר ועד שהכתר מוכן ממליצים לא לאכול דברים קשים מכיוון שהשן חלולה וחלשה
היא לא אמרה לי מילה על כתר .
ובאמת לא אכלתי בכל הצד הזה של הפה

• הוסף לסימניות
עשיתי במרפאה שעובדת עם קופח אצל רופאה מסוימת עזרה ראשונה שכללה אנטיביוטיקה ובטיפול אחכ טיפול שורש כל זה לפני פסח
ובפסח הרגשתי משו מוזר שאני פשוט לא יכולה לאכול בצד של הטיפול ,ופתאם אני רואה שכל השן מתחילה להתפורר,ולהתנדנד זאת אומרת כל המסגרת של השן עומדת ליפול ואז כל הטיפול שהיא עשתה לא טוב...
מה עושים?
למישהו יש נסיון עם כזה דבר?
זה נורמלי?
לא נורמלי?
אשמח לדעתכם תודה רבה
רק שבאמת השן שלך לא נשברה, כמו שקרה לי!!

• הוסף לסימניות
שמו כבר כתר חרסינה ?
אם לא רוב הסיכויים שנפל הכתר זמני .

• הוסף לסימניות
עברתי את זה גם...
טיפול שורש בערב ר"ה,
שום הוראות על אכילה,
ובאמצע החג שליש מהשן נשברה!
הלכתי לרופא אחר,
ועד היום זה לא משהו...

• הוסף לסימניות
זה אחד מסיכונים של טיפול שורש.
ובדרך כלל גם חותמים על מסמך שאת יודעת שזה הסיכון.

תחזרי לרופא לראות אם ניתן להציל את השן

• הוסף לסימניות
אצלי קרה אותו דבר:(
טיפול שורש. יומיים אחכ השן נשברה,
וזהו. לא היה אפשר להציל.
עקירה, שתל, ורק אז כתר.

• וואו!
Reactions: cv
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בדרך כלל אחרי טיפול שורש עושים מבנה ורק אח"כ כתר קבוע
כל עוד אין מבנה המצב רעוע וצריך זהירות רבה גם לי נהרס טיפול שורש בקושי הצילו משהוא ועשו מהר מבנה
כשיש מבנה המצב יותר טוב אבל עדין לא מושלם יכולים להיות תקלות
כשמגיע השלב הופי של כתר קבוע ניתן להיות יותר רגועים
תבדקי האם ניתן להציל את השן צריך פה רופא מומחה

• הוסף לסימניות
קיבלתי את זה בשעה 4
*לילה טוב!* מבקשים מכולם לקרוא פרק תהילים על הבחור *ישראל בן רחל* שנעדר מוקדם יותר בכינרת ונשקפת סכנה ממשית לחייו

*פרק קלה א הַ֥לְלוּיָ֨הּ |* הַֽ֭לְלוּ אֶת-שֵׁ֣ם יְהוָ֑ה הַֽ֝לְלוּ עַבְדֵ֥י יְהוָֽה: ב שֶׁ֣֭עֹֽמְדִים בְּבֵ֣ית יְהוָ֑ה בְּ֝חַצְר֗וֹת בֵּ֣ית אֱלֹהֵֽינוּ: ג הַֽ֭לְלוּיָהּ כִּי-ט֣וֹב יְהוָ֑ה זַמְּר֥וּ לִ֝שְׁמ֗וֹ כִּ֣י נָעִֽים: ד כִּֽי-יַעֲקֹ֗ב בָּחַ֣ר ל֣וֹ יָ֑הּ יִ֝שְׂרָאֵ֗ל לִסְגֻלָּתֽוֹ: ה כִּ֤י אֲנִ֣י יָ֭דַעְתִּי כִּי-גָד֣וֹל יְהוָ֑ה וַ֝אֲדֹנֵ֗ינוּ מִכָּל-אֱלֹהִֽים: ו כֹּ֤ל אֲשֶׁר-חָפֵ֥ץ יְהוָ֗ה עָ֫שָׂ֥ה בַּשָּׁמַ֥יִם וּבָאָ֑רֶץ בַּ֝יַּמִּ֗ים וְכָל-תְּהוֹמֽוֹת: ז מַֽעֲלֶ֣ה נְשִׂאִים֮ מִקְצֵ֪ה הָ֫אָ֥רֶץ בְּרָקִ֣ים לַמָּטָ֣ר עָשָׂ֑ה מֽוֹצֵא-ר֝וּחַ מֵאֽוֹצְרוֹתָֽיו: ח שֶֽׁ֭הִכָּה בְּכוֹרֵ֣י מִצְרָ֑יִם מֵ֝אָדָ֗ם עַד-בְּהֵמָֽה: ט שָׁלַ֤ח | אֹת֣וֹת וּ֭מֹפְתִים בְּתוֹכֵ֣כִי מִצְרָ֑יִם בְּ֝פַרְעֹ֗ה וּבְכָל-עֲבָדָֽיו: י שֶֽׁ֭הִכָּה גּוֹיִ֣ם רַבִּ֑ים וְ֝הָרַ֗ג מְלָכִ֥ים עֲצוּמִֽים: יא לְסִיח֤וֹן | מֶ֤לֶךְ הָאֱמֹרִ֗י וּ֭לְעוֹג מֶ֣לֶךְ הַבָּשָׁ֑ן וּ֝לְכֹ֗ל מַמְלְכ֥וֹת כְּנָֽעַן: יב וְנָתַ֣ן אַרְצָ֣ם נַחֲלָ֑ה נַ֝חֲלָ֗ה לְיִשְׂרָאֵ֥ל עַמּֽוֹ: יג יְ֭הוָה שִׁמְךָ֣ לְעוֹלָ֑ם יְ֝הוָ֗ה זִכְרְךָ֥ לְדֹר-וָדֹֽר: יד כִּֽי-יָדִ֣ין יְהוָ֣ה עַמּ֑וֹ וְעַל-עֲ֝בָדָ֗יו יִתְנֶחָֽם: טו עֲצַבֵּ֣י הַ֭גּוֹיִם כֶּ֣סֶף וְזָהָ֑ב מַ֝עֲשֵׂ֗ה יְדֵ֣י אָדָֽם: טז פֶּֽה-לָ֭הֶם וְלֹ֣א יְדַבֵּ֑רוּ עֵינַ֥יִם לָ֝הֶ֗ם וְלֹ֣א יִרְאֽוּ: יז אָזְנַ֣יִם לָ֭הֶם וְלֹ֣א יַאֲזִ֑ינוּ אַ֝֗ף אֵין-יֶשׁ-ר֥וּחַ בְּפִיהֶֽם: יח כְּ֭מוֹהֶם יִהְי֣וּ עֹשֵׂיהֶ֑ם כֹּ֭ל אֲשֶׁר-בֹּטֵ֣חַ בָּהֶֽם: יט בֵּ֣ית יִ֭שְׂרָאֵל בָּרְכ֣וּ אֶת-יְהוָ֑ה בֵּ֥ית אַ֝הֲרֹ֗ן בָּרְכ֥וּ אֶת-יְהוָֽה: כ בֵּ֣ית הַ֭לֵּוִי בָּרְכ֣וּ אֶת-יְהוָ֑ה יִֽרְאֵ֥י יְ֝הוָ֗ה בָּרְכ֥וּ אֶת-יְהוָֽה: כא בָּ֘ר֤וּךְ יְהוָ֨ה | מִצִּיּ֗וֹן שֹׁ֘כֵ֤ן יְֽרוּשָׁלִָ֗ם הַֽלְלוּיָֽהּ

• הוסף לסימניות
עכשיו ברצינות!!
גם בעלי ראה שאין שום דבר על הסתימה והשן נשברה ...
מה אני עושה??
האם אפשר לתבוע??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה