דרוש מידע הרופא בבית חולים יכול לחפור לי בהכל ?

• הוסף לסימניות
בהדסה עין כרם אני כמעט בטוחה שיש גישה לכל הקופות, אבל זה מערכת לא הכי נוחה אז אם הרופא לא יחשוד שיש עוד משהו שצריך לדעת עליו הוא לא יטרח לפתוח את המערכת הזו.
(מנסיון לפני שנתיים)
נראה שלהיפך אין

בדיקות שעשיתי באשפוז בעין כרם אינן מופיעות באתר של מאוחדת
אפילו באתר של עין כרם מופיעות רק בדיקות שבוצעו אחרי שנרשמתי לאפליקציה או איזשהו שרות שלהם שצריך להירשם אליו במיוחד בקומת כניסה (נרשמתי ביציאה מהאשפוז)

אשמח אם מישהו יודע אחרת ויכול לכוון אותי

• הוסף לסימניות
הרופא גם לא רואה את הבדיקות הנ"ל?
מהנסיון שלי לפני שנתיים הרופא במאוחדת ראה סיכום אשפוז + תוצאות בדיקות דם + תוצאות צילום
אבל ב"ה לא מבינה בזה כ"כ, את הצד של עין כרם יודעת בעקבות לידות.

• הוסף לסימניות
נראה שלהיפך אין

אפילו באתר של עין כרם מופיעות רק בדיקות שבוצעו אחרי שנרשמתי לאפליקציה או איזשהו שרות שלהם שצריך להירשם אליו במיוחד בקומת כניסה (נרשמתי ביציאה מהאשפוז)

תבדוק בלשונית שנקראת "א.ק.ג. ומכונים"
בתוך "הבדיקות שלי" [במאוחדת]

• הוסף לסימניות
אני עבדתי במעיני הישועה ולהם לא היה שום סינכרון עם הקופ''ח
מה שלא מביאים מודפס לא קיים

אבל הוא ביה''ח קטן אולי בביה''ח יותר גדול כן מסונכרן
אמורים לענות לך על זה הם בעצמם תנסי במוקדים שלהם אולי זימון תורים ידעו
אולי עבדת לפני שלושים שנה או שזה לא בכל המחלקות.

אבל קבוע שאני באה ללדת אני לא מביאה איתי אפילו לא דף אחד הם פותחים את התיק שלי במכבי ורואים הכל.
אני יודעת אבל שאין להם סנכרון עם כל הקופות.

• הוסף לסימניות

אבל קבוע שאני באה ללדת אני לא מביאה איתי אפילו לא דף אחד הם פותחים את התיק שלי במכבי ורואים הכל.
אני יודעת אבל שאין להם סנכרון עם כל הקופות.
כיום יש גם עם מאוחדת

• הוסף לסימניות
ממש לא.
עבדתי שם עד לפני שלוש חודשים
אולי ביולדות זה משהו אחר
עבדתי במרפאות חוץ שזה מה שהשואלת מבקשת
ומה שאני יודעת שאין להם גישה
אולי יש דברים שאני לא יודעת ..............................

• הוסף לסימניות
ממש לא.
עבדתי שם עד לפני שלוש חודשים
אולי ביולדות זה משהו אחר
עבדתי במרפאות חוץ שזה מה שהשואלת מבקשת
ומה שאני יודעת שאין להם גישה
אולי יש דברים שאני לא יודעת ..............................
כשאני באתי לעשות שם צילומים
לא הייתי צריך להביא כלום

• הוסף לסימניות
גם אני מאד אשמח לדעת ממי שמכיר טוב את הנושא, האם לרופא בשיבא יש אופצייה לראות את החומר ממכבי.
זה ממש יקל עלי להדפיס הרבה מאד חומר. {במזכירות אומרים תדפיס ליתר בטחון אבל אני רוצה לדעת ממי שמבין }
יש מניסיון רק כדי להיכנס לראות הוא צריך לצאת מהמערכת של ביה"ח ולהיכנס למערכת אופק שמסכרנת לצאת ממנה ולהיכנס חזרה לביה"ח כך שלרוב הוא לא יטרח לעשות את זה. לי אישית יצא שקיבלתי תוצאות תוך כדי הביקור אז הוא בדק אותם דרך המערכת
נראה שלהיפך אין

מופיע לרופא גם אם באתר של הלקוח לא מופיע (בכללי באתר של מאוחדת חסר עדיין מלא פרטים לדוג' סיכומי ביקור)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה