כללי הרזיה בחסות אילוס'

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איך עושים הרזיה (או במקביל גם השמנה) לאובייקטים?

בפריהנד היה ובאילוס CS4 אנ'לא מוצאת! (לא, אני לא מתלוננת...).

• הוסף לסימניות
מה, אין כזה דבר באילוס'?

פריהנד, חבל על דאבדין ולא משתכחין.

• הוסף לסימניות
האם את מתכוונת לenvelop ?
שבתפריט object

• הוסף לסימניות
עיוות מעטפת בעברית? לא נראה לי. בפריהנד זו הייתה פקודה אחרת. ובכלל, ניסיתי את האפשרויות שם ולא הלך לי.

• הוסף לסימניות
לאחר שיצרת מעטפת או אפילו ללא מעטפת, יש את הכלים של ניפוח, כיווץ, סלסול, גבישים וכו' בסרגל הכלים, ניסיתם אותם?

• הוסף לסימניות
לא. אני אנסה ואעדכן. תודה!

• הוסף לסימניות
אני לא מוצאת את כל האפשרויות האלו! יש רק: סגנון, כיפוף, עיוות, ועוד משהו "אנ" שלא תפסתי מהו, איפה הניפוח והכיווץ??

תודה מקרב לב לעונים!!

• הוסף לסימניות
הרזיה והשמנת אובייקטים זה:
Object/ Path/ Offset Path
ערך חיובי - "ישמין" את האובייקט
ערך שלילי - "ירזה" את האובייקט.
אפשר לבצע זאת גם כאפקט מתפריט האפקטים - Effects/ Path/ Offset Path

לעומת זאת - אפקט ה"ניפוח" של אובייקטים הוא או באמצעות כלי ה-Bloat מכלי העיוות (עיוות מקומי) ולחילופין -"כיווץ" בכלי ה- Pucker, או באמצעות אפקט בשם זה מתוך תפריט האפקטים (עיוות אחיד ממרכז האובייקט, המבוצע כאפקט הניתן לעריכה) Effects/ Distort & Transform/ Pucker & Bloat

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה