הרחבות ליציאת חשמל מהספק כח במחשב

• הוסף לסימניות
יש לי ספק כח וממנו יוצאים שני חוטים, שהוכפלו לארבע יציאות המתחברות ל-4 כוננים. אני זקוק לעוד כונן אחד של סידירום, אך אין לי יציאת חשמל נוספת.
שאלתי היא:
האם ניתן להכפיל [בעצם לשלש] יציאת חשמל ליותר משניים? לחבר עוד חיבור כדי להוסיף על היציאה שתפעיל שלשה כוננים?
ואם לא - אז מה כן ניתן לעשות?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוח אבל יכול להיות שיש כבל שמתחבר ומפצל לעוד 2 תשאל איפה שקנית אני מאמין שזה קיים
ואתה יכול לבדוק עם חוץ מה 4 יש עוד סוג של כבל שלא מחובר לכלום או שרק ה 4 האלה נמצאים ?

• הוסף לסימניות
בתאוריה אפשרי. במציאות לא הייתי ממליץ כי נראה לי שספק הכוח שלך לא יעמוד בזה. כמה וואט הספק כוח?

• הוסף לסימניות
ניתן כמובן, כפי שאמרו.
אבל מה הנתונים של הספק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י morwin;1186916:
אני לא בטוח אבל יכול להיות שיש כבל שמתחבר ומפצל לעוד 2 תשאל איפה שקנית אני מאמין שזה קיים
ואתה יכול לבדוק עם חוץ מה 4 יש עוד סוג של כבל שלא מחובר לכלום או שרק ה 4 האלה נמצאים ?

רק ארבעה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עשרים ושתים;1186990:
ניתן בהחלט...
אפשר לקנות מפצל עולה שקלים בודדים.
http://www.ebay.com/itm/New-4-PIN-I...wer-Adapter-cable-Fast-From-USA-/141083336480
ואפשר לחתוך את החוטים מספק אחר ולהוסיף רק לדאוג שהחיבורים יהיו חזקים אחרת הספק עלול להישרף

הכבל שהראת, הוא הכבל שיש לי כבר. ואני שואל האם מיציאה אחת ניתן לעשות שלשה, ולא רק שתים!
האופן הפיזי של הביצוע, פחות בעייתי. השאלה האם זה אמור לעמוד בעומס.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה