- הוסף לסימניות
ובד''כ, כשאין סקר?...פשוט אי שימת לב, כשמצביעים לסקר לא אוחזים שזה לא לייק...
עשיתי לייק עכשיו![]()
ובד''כ, כשאין סקר?...פשוט אי שימת לב, כשמצביעים לסקר לא אוחזים שזה לא לייק...
עשיתי לייק עכשיו![]()
לזה התכוונתי.ובד''כ, כשאין סקר?...![]()
נראה לי שזה באמת נושא ששוה לחקור אותו,לזה התכוונתי.
זה מוזר פשוט לראות את זה.
כמות ההצבעות וכמות המלייקים היא בלי השוואה.
(ושלא יחשבו שאני מנסה לסחוט לייקים. זה באמת מוזר!
לפעמים אני רואה אנשים שמגיבים בשיא ההתלהבות - אבל, לא נתנו לייק.)
חחחח את חמודה!!נראה לי שזה באמת נושא ששוה לחקור אותו,
כי להגיב לכאורה יותר מורכב מאשר ללחוץ בעדינות על הלחצן השמאלי של העכבר "אהבתי".
אם תפתחי בחקירה אצטרף אליך ...![]()
יאלה, יצאנו לדרך?!חחחח את חמודה!!
באמת ממש מעניין אותי העניין הזה, אני כבר הרבה זמן שואלת את עצמי, ולא, לא רק באשכולות שלי, לא רק בפורום צילום.
אולי באמת נעשה על זה אשכול של סקר, ואולי יתפתח דיון, ונראה מה יגיבו.
אולי באיש את רעהו - שם כולם יוכלו להגיב...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים