הרחיקו אותי מדרופבוקס

• הוסף לסימניות
משום מה קיבלתי לא מזמן הודעה למייל, שמשום מה אני מושהה מדרופבוקס :eek::eek::eek:.
אני מרגיש כמו בבית-ספר. לפי ההודעה משמע שאסור לי לגרום ל"פקק תנועה" בדרופבוקס.
הרי ההודעה -
Hi Gil,

This email is an automated notification from Dropbox that your Public links have been temporarily suspended for generating excessive traffic. Your Dropbox will continue to function normally with the exception of Public links.

This suspension is temporary (3 days for the first time).
מה דעתכם, ידעתם?:confused::confused::confused:
נ.ב.
תראו שלפעם ראשונה "רחמו עלי" והשהו אותי רק ל - 3 ימים.

• הוסף לסימניות
לא פקק תנועה
תנועה מוגזמת.
נשמע משהו שהשתמשת יתר על המידה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מתענינת;923505:
לא פקק תנועה
תנועה מוגזמת.
נשמע משהו שהשתמשת יתר על המידה...
לפי המילים "suspended for generating excessive traffic" משמע שהישעו (תודה להערה על הדקדוק) אותי בגלל שיצרתי פקק תנועה (תראה את הציור ששמו באתר).
ולפי המשפט האחרון - "This suspension is temporary (3 days for the first time).
"
משמע שבשביל פעם ראשון ההשעיה הינה ל - 3 ימים, אך פעם הבאה....
מה הגדר של "פקק תנועה"?:confused:

• הוסף לסימניות
יכול להיות שיש לך התקנה של לקוח דרופ בוקס ואתה עובד על קבצים שנמצאים בתיקיה של הסנכרון וזה כל הזמן מסנכרן?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;923615:
יכול להיות שיש לך התקנה של לקוח דרופ בוקס ואתה עובד על קבצים שנמצאים בתיקיה של הסנכרון וזה כל הזמן מסנכרן?
סליחה, לא הבנתי.
אני לקוח של דרופבוקס, ולאחר ששמתי לינק בפורום תלת למדריכים של זיבראש, זה קרה.
לפי המייל אני לא מתפלא, אך לא ידעתי שיש הגבלה לכמות האנשים שיכולים להוריד, וכן לא ידעתי שאסור לי לעשות כן, ושירחיקו בשל כך.
כפי שכתבתי לפני כן, מה הגדר של פקק תנועה, כמה אנשים בו זמנית?

• הוסף לסימניות
זה לא על הלינק הזה ספציפית?
עפ"י רוב זה רק על לינק מסוים שהשתמשו בו יתר על המידה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;923651:
זה לא על הלינק הזה ספציפית?
עפ"י רוב זה רק על לינק מסוים שהשתמשו בו יתר על המידה.
לא, בדקתי גם אחרים, כנראה זה על הכל.

• הוסף לסימניות
אהה... אז זה פשר ההודעה!

גם אני במושעים... :)

• הוסף לסימניות
על יותר מדיי מושעים שמעתי לאחרונה....
מישו יודע למה זה??

ואחרי השלושה ימים הכל חוזר כסדר?

• הוסף לסימניות
אין חברות אחרות שמתחרות עם דרופבוקס ?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י חננוש;924948:
על יותר מדיי מושעים שמעתי לאחרונה....
מישו יודע למה זה??

ואחרי השלושה ימים הכל חוזר כסדר?
למה זה? - מכיוון שהרבה אנשים משתמשים בלינק בו זמנית (אינני יודע מה זה הרבה אנשים).
גם לפני השלושה ימים זה הסתדר לי, כמה זמן לאחר שהורדתי את הקובץ "הבעיתי", הקבצים האחרים עבדו לי. כשהחזרתי את זה לדרופבוקס, עוד פעם זה עשה לי בעיה, יתכן שהדרופבוקס זיהה שזה אותו קובץ ונתן לו אותו לינק, לכן שוב זה עשה לי בעיות.

• הוסף לסימניות
אחד נוסף שמצאתי ואין לי מושג מהו https://www.ccloud.com/
בעיקרון יש עוד הרבה כאלה רק צריך לחפש בגוגל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה