התייעצות הרחק משכן רע-בבעל, מה עושים?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
בעל אברך,
לומד בחברותות בכולל ערב עם מתחזקים.
אך לאחרונה, נראה שאחד מהמתחזקים, יותר גורר אותו למטה, מאשר שהוא מעלה אותו.
הלב שלי כאישה לא רגוע, הוא עושה יותר ויותר דברים שלא מתאימים לו ומבלה איתו שעות רבות.
יש לציין שב"ה יש לנו זוגיות טובה וכנה, דיברתי איתו כבר על הענין והוא טוען שהענין בשליטה.
אבל מיום ליום זה כבר נהיה לי בלתי נסבל.
תפילות כמובן.
עצות מנסיון אישי? אני לא רוצה להרגיש "אמא" או מחנכת...

• הוסף לסימניות
פניה לראש הכולל
זה באחריותם
ולא תמיד חבוש מתיר את עצמו מבית האסורים

• הוסף לסימניות
פניה לראש הכולל
זה באחריותם
ולא תמיד חבוש מתיר את עצמו מבית האסורים
מה אני אפנה לראש הכולל ואומר לו "שלום מדברת אשתו של... הבחור שהצמדת לבעלי לא מוצא חן בעיני???"
נשמע לי מופרך:cautious:

• הוסף לסימניות
כמובן תפילות זה ההשתדלות העיקרית פה
אבל אולי גם אפשר לבקש ממנו לדוגמא שאחד מהילדים
בקש ממכם או צריך סיוע שילמדו איתו בערב וכדומה

• הוסף לסימניות
פניה לראש כולל, ויפה שעה אחת קודם.
התערבות שלו יכולה לעזור מאוד לך ולבעלך גם יחד.
מתפללת.
עריכה: לא, תספרי לו מהמקום שלך מה מפריע לך. מה השתנה.

• הוסף לסימניות
כמובן תפילות זה ההשתדלות העיקרית פה
אבל אולי גם אפשר לבקש ממנו לדוגמא שאחד מהילדים
בקש ממכם או צריך סיוע שילמדו איתו בערב וכדומה
הוא די עמוס גם ככה...
ואלו הם חלק מהדברים שהוא עושה שלא מתאימים לו-
מוצא זמן לבלות איתו בשעות לא שעות גם כשאין זמן, או על חשבון דברים בהרבה יותר חשובים...וזה לא מתאים לו!
הוא טוען שזה בסדר וזה קצת התפרקות בשבילו ושהוא מחזק אותו וכ' וכ'...

• הוסף לסימניות
בעל אברך,
לומד בחברותות בכולל ערב עם מתחזקים.
אך לאחרונה, נראה שאחד מהמתחזקים, יותר גורר אותו למטה, מאשר שהוא מעלה אותו.
הלב שלי כאישה לא רגוע, הוא עושה יותר ויותר דברים שלא מתאימים לו ומבלה איתו שעות רבות.
יש לציין שב"ה יש לנו זוגיות טובה וכנה, דיברתי איתו כבר על הענין והוא טוען שהענין בשליטה.
אבל מיום ליום זה כבר נהיה לי בלתי נסבל.
תפילות כמובן.
עצות מנסיון אישי? אני לא רוצה להרגיש "אמא" או מחנכת...
.2837*
תקבלי עיצה טובה
מחכים לך!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא די עמוס גם ככה...
ואלו הם חלק מהדברים שהוא עושה שלא מתאימים לו-
מוצא זמן לבלות איתו בשעות לא שעות גם כשאין זמן, או על חשבון דברים בהרבה יותר חשובים...וזה לא מתאים לו!
הוא טוען שזה בסדר וזה קצת התפרקות בשבילו ושהוא מחזק אותו וכ' וכ'...
תדברו איתו על הדברים החשובים יותר שציינתם שצריך
שזה מפריע מאוד שאין אותם וכמובן תפילה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה