דרוש מידע הרטבת יום ולילה בילדה בת 5.5, עזרה!!!!!

לפי מזג האוויר בעירנו ותנאי השינה שלה (בלי מזגן ועם פיגמה ארוכה) אני לא חושבת שקר לה
אבל את צודקת, מלנסות לא מפסידים

תודה!
היות שבד"כ בעונה כזו פתאום הילדים שלי מתחילים לפספס, אני חושדת בזה דבר ראשון. זה לא קור שמתלוננים עליו או שמרגישים שהילד קר... אבל קצת קור, אולי אפילו רק בשעות מסוימות של הלילה, יכול לגרום לפספוסים.
לכן לדעתי כדאי קודם לנסות להלביש קצת יותר חם אולי הבעיה תיפתר...

לא יודעת למה את שוללת את האפשרות שקר לה, אם ניסית לחמם יותר ולא עזר או שאת לא רואה שקר לה.
כי מספיק מעט קור, לא צריך קור שממש מרגישים כדי שזה יגרום לפספוסים. מזג האוויר הנוכחי גורם לי לחשוד בזה כגורם ראשון.
ממליצה לך להוסיף לה גרביים, אולי כדאי גם גופיה, ולהחליף למכנסיים חמות. ותראי אולי זה כן יעזור.
היי,

@יראת גאולה @ח.ג.ג'.
חייבת לכן תודה!!

תאמת שלא חשבתי לרגע שיכול להיות לה קר,
אבל מה אפשר להפסיד מלנסות,
הלבשתי לה גרביים ארוכות, כיביתי מאוורר והקפדתי שתהיה מכוסה בלילה
וראו פלא----- כבר כמה ימים קמה יבשה!!

מקווה שזה באמת ימשיך כך גם הלאה

תודה רבה!(y)(y)(y)

היי,

@יראת גאולה @ח.ג.ג'.
חייבת לכן תודה!!

תאמת שלא חשבתי לרגע שיכול להיות לה קר,
אבל מה אפשר להפסיד מלנסות,
הלבשתי לה גרביים ארוכות, כיביתי מאוורר והקפדתי שתהיה מכוסה בלילה
וראו פלא----- כבר כמה ימים קמה יבשה!!

תודה רבה!(y)(y)(y)

על כל עם ישראל
אמן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה