- הוסף לסימניות
לבד.את הזמזם ניסיתם לבד או בליווי מקצועי (לדוג' של ד"ר שגיא)?
זה משמעותי?
לבד.את הזמזם ניסיתם לבד או בליווי מקצועי (לדוג' של ד"ר שגיא)?
בגיל 14-15באיזה גיל? עולה באיזור ה600 ש"ח. שווה את זה?
אשמח להמלצות נוספות ממי שהשתמש הזה
האם זה היה בליווי רופא והקפדה על ההנחיות?לא עזר...
יש לכם נסיון טוב עם הזמזם? באיזה גיל?האם זה היה בליווי רופא והקפדה על ההנחיות?
מה הכוונה לא עזר - גם תוך כדי נטילת המינרין או אחרי ההפסקה?
כי אם לא, נראה לי שזה משהו בסיסי ופשוט שכדאי לעשות אותו שוב, ולא להשאיר את המצב כמו שהוא.
אין לי ניסיון עם זמזם, רק עם מינרין.יש לכם נסיון טוב עם הזמזם? באיזה גיל?
בגדול, אם הבעיה היא כמו שכתבת שינה עמוקה טיפול ע"י זמזם כן אמור לעזור,לבד.
זה משמעותי?
אני התעוררתי מהזמזם, הוא המשיך לישוןןבגדול, אם הבעיה היא כמו שכתבת שינה עמוקה טיפול ע"י זמזם כן אמור לעזור,
מינירין עוזר במקרים אחרים- מצבים בהם יש כמות שתן גדולה במהלך הלילה.
הוא היה מתעורר מהזמזם רק לא התרגל לשלוט בלעדיו?
והערת אותו כשהזמזם צילצל שישמע?אני התעוררתי מהזמזם, הוא המשיך לישוןן![]()
אימיפרמין עובד מעולה במקרים של שינה עמוקה.חוץ ממינרין , יש עוד אופציה לכדורים אחרים?
קראתי השבת במרווה לצמא
לערבב כפית סודה ב5 כפות חלב
ןלשתות בערב לפני השינה במשך 30 יום וזה נגמר.
בשם הסטייפלר
כתבו בתגובות שזה בדוק ומנוסה
אם הסטייפלר אמר 30 יום משמע שיש עניין ברצף וכנראה זה מותרמה עושים בשבת?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים