דרוש מידע הרטבת לילה אצל מתבגר

• הוסף לסימניות
מתבגר שעדיין סובל מהרטבת לילה בערך פעם בשבוע שבועיים.מינרין נוסה בעבר אך לא הועיל. וכן הזמזם.נראה שהסיבה העיקרית היא דפוס שינה עמוק.
האם יש טיפול טבעי שיכול לעזור?
הומלץ כאן בפורום על דיקור סיני. מישהו מכיר?
הבן שלי בן 9 עדיין מרטיב. בדיוק הייתי אצל הרופאה (ילדים שמתמחה בהרטבת לילה) היא אמרה לי שרוב הפעמים שלא מצליח עם מינירין כנראה שלא מקפיד על הכללים (לא לשתות לפני להתפנות אחרי שעה וכו')
ועודדה אותי שגם אם לא עוזר. יש אפשרות לגשת לאורולוג ולא יש הרבה אופציות ואחת מהן בטוח תעזור. ולא צריך להילחץ!!

• הוסף לסימניות
אם הסטייפלר אמר 30 יום משמע שיש עניין ברצף וכנראה זה מותר
צריך לשאול רב אולי

קראתי שאנשים עשו ונושעו
לפני די הרבה שנים קראתי את הסגולה במקום אחר
היה כתוב מה לעשות בשבת
אבל לא זוכרת

• הוסף לסימניות
משהי יודעת?
תוך כדי שהילד עושה את הסגולה בדבקות, הוא הרטיב. (סודה לשתיה +חלב)
האם זה אומר שהסגולה לא עובדת? או שצריך לחכות שייסים את ה 30 יום

• הוסף לסימניות
מי מאבחן שקדים מוגדלים?
יש גם נחירות עם שקדים מוגדלים?
כןןןןן!
נחירות עמוקות
אני לא יודעת מי מאבחן עשו לי את הניתוח בגיל 8 9, לכן אני לא ממש זוכרת...
אבל נראה לי שפשוט רופא אף אוזן גורן

• הוסף לסימניות
משהי יודעת?
תוך כדי שהילד עושה את הסגולה בדבקות, הוא הרטיב. (סודה לשתיה +חלב)
האם זה אומר שהסגולה לא עובדת? או שצריך לחכות שייסים את ה 30 יום
שמעתי על מקרים רבים שה'סגולה' הזאת לא עבדה
ואני די בטוח שגם במקרים שכן זה פלצבו

• הוסף לסימניות
שקדים מוגדלים -
למי יש באמת נסיון עם זה שזה היה הגורם להרטבת לילה?
וניתוח להסרה אכן עזר?

• הוסף לסימניות
מישהו ניסה את השיטה של דר' שגיא?

• הוסף לסימניות
תצרו קשר עם גמ"ח המידע והיעוץ
sarishap1234 # gmail.com
הם נותנים מענה מאוד יעיל ללא עלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה