האם אשה בהריון שהתפטרה מעצמה זכאית לחתום אבטלה? אשמח לתשובה מוסמכת!
ס סטודנטית משתמש מקצוען עיצוב גרפי 4/6/13 הוסף לסימניות #1 האם אשה בהריון שהתפטרה מעצמה זכאית לחתום אבטלה? אשמח לתשובה מוסמכת!
צובעים בענק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום עיצוב גרפי D I G I T A L • 4/6/13 הוסף לסימניות #2 אין לי מושג אבל לידיעה: אם את מתפטרת בעקבות הלידה את יכולה לדרוש פיצויים... תבררי עם משהו שמתעסק בכגון אלו.
אין לי מושג אבל לידיעה: אם את מתפטרת בעקבות הלידה את יכולה לדרוש פיצויים... תבררי עם משהו שמתעסק בכגון אלו.
ס סטודנטית משתמש מקצוען עיצוב גרפי 4/6/13 הוסף לסימניות #3 נכתב ע"י album;1020974: אין לי מושג אבל לידיעה: אם את מתפטרת בעקבות הלידה את יכולה לדרוש פיצויים... תבררי עם משהו שמתעסק בכגון אלו. לחצ/י כדי להרחיב... תודה, זו לא אני. אני יודעת שמקבלים פיצויים אם מתפטרים אחרי לידה, אבל היא רוצה להתפטר, במהלך ההריון לא אחרי הלידה.
נכתב ע"י album;1020974: אין לי מושג אבל לידיעה: אם את מתפטרת בעקבות הלידה את יכולה לדרוש פיצויים... תבררי עם משהו שמתעסק בכגון אלו. לחצ/י כדי להרחיב... תודה, זו לא אני. אני יודעת שמקבלים פיצויים אם מתפטרים אחרי לידה, אבל היא רוצה להתפטר, במהלך ההריון לא אחרי הלידה.
Y YAFAS1000 משתמש צעיר עיצוב גרפי צילום מקצועי 4/6/13 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י סטודנטית;1020970: האם אשה בהריון שהתפטרה מעצמה זכאית לחתום אבטלה? כן גיסתי התפטרה בהריון וחתמה אח"כ אבטלה. הבנתי ממנה שזה היה קצת פרוצדורה לסדר את זה אבל בסוף זה הסתדר והיא גם קיבלה חופשת לידה רגיל. לחצ/י כדי להרחיב...
נכתב ע"י סטודנטית;1020970: האם אשה בהריון שהתפטרה מעצמה זכאית לחתום אבטלה? כן גיסתי התפטרה בהריון וחתמה אח"כ אבטלה. הבנתי ממנה שזה היה קצת פרוצדורה לסדר את זה אבל בסוף זה הסתדר והיא גם קיבלה חופשת לידה רגיל. לחצ/י כדי להרחיב...