הרים עם שביל

• הוסף לסימניות
האם מישהו יכול להעלות תמונה באיכות גבוהה של הרים וביניהם שביל מתפתל (אגם ברווזים וכו').

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מקווה שאחד מהם יהיה לך טוב...כי לא מצאתי ממש בין הרים.
שימי לב יש כאן אחד ששמתי שהוא כביש בין גבעות...זה אולי יכול להתאים יותר מהכל לקטגוריה שביקשת..
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 13.jpg
    KB 526.6 · צפיות: 22
  • 22.jpg
    1.8 MB · צפיות: 22
  • Cape Lookout State Park, Oregon - 1600x1200 - ID.jpg
    KB 523.1 · צפיות: 13
  • Life of the Forest Trail, Assateague Island, Ber.jpg
    KB 552.7 · צפיות: 0
  • Maple Lined Silver Creek Trail, Silver Falls, Or.jpg
    KB 630.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
פשששששששששש

לכזאת היענות ועזרה מי מילל ומי פילל...

תודה רבה רבה!!!

אשמח מאוד לקבל תמנות כמו הכביש אבל עם מבט יותר מלמעלה, שיראו גם שמים (או שאני אדביק לבד שמים וכו'.

בכל אופן אין מילים:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איי בי מדיה;1070269:
פשששששששששש

לכזאת היענות ועזרה מי מילל ומי פילל...

תודה רבה רבה!!!

אשמח מאוד לקבל תמנות כמו הכביש אבל עם מבט יותר מלמעלה, שיראו גם שמים (או שאני אדביק לבד שמים וכו'.

בכל אופן אין מילים:)

בכיף!שמחה לעזור:)
ושמתי לך מה שיש לי,חיפשתי כזה כמו הכביש עם שביל וכו' אבל לא היה לי,אז מתנצלת
יום טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה