הרימון בכניסה לביתר

• הוסף לסימניות
חברה שלחה לי תמונה של הרימון, אבל תמונה מאוד חשוכה, ניסיתי לתקן, אבל אני בטוחה שכאן בפורום יצליחו לעשות מזה משהו יותר טוב.

קבצים מצורפים

• רימון.JPG
    2 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תמונה מתוקנת:

קבצים מצורפים

• IMG_1133.jpg
    2.6 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
רמון עסיסי

הנה...

קבצים מצורפים

• רימווון.jpg
    1.1 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
ניסיון שלי:

קבצים מצורפים

• רימון-3.jpg
    KB 727.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה רבה ל פוסטר על התיקון, אין לי אפשרות להעלות, הקובץ כבד מדי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1078720:
תודה רבה ל פוסטר על התיקון, אין לי אפשרות להעלות, הקובץ כבד מדי!

תוכלי בבקשה לשלוח לי את הקובץ של
פוסטר למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש! :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דיני 2013;1078722:
תוכלי בבקשה לשלוח לי את הקובץ של
פוסטר למייל שלי <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה מראש! :)
שלחתי.

• הוסף לסימניות
זו תמונה די קשה לתיקון מאחר ויש בה המון גרעון אבל תמיד אפשר לשפר..(לשמור על מירב הפרטים בחלקים הבהירים והכהים) וכמובן סלקטיב קולור <שהכל שחור לבן חוץ מהאובייקט המרכזי> מבליט יותר את הרימון.

קבצים מצורפים

• רימון1-.jpg
    2.9 MB · צפיות: 16
  • רימון2.jpg
    2.8 MB · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
ומה שעולה על כולנה: המודעה המפחידה של עזר מציון, זאת שברקע.

• הוסף לסימניות
זה לא מצחיק ואני מקווה שזה רק לקראת ראש השנה התורות האלו
זה מקום מסוכן ביותר
עד שלא יושבים בתוך רכב לא קולטים עד כמה זה מסוכן ומפחיד לנהגים

• הוסף לסימניות
זה מה שיצא מהרימון

קבלתי במייל....

קבצים מצורפים

• תמונה.png
    KB 379.8 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י prince;1078754:
זו תמונה די קשה לתיקון מאחר ויש בה המון גרעון אבל תמיד אפשר לשפר..(לשמור על מירב הפרטים בחלקים הבהירים והכהים) וכמובן סלקטיב קולור <שהכל שחור לבן חוץ מהאובייקט המרכזי> מבליט יותר את הרימון.

אני חושבת שבכזו תמונה מתאים שיהיה גרעון... והרבה..
אפשר לספר לאנשי הצפון מה הסיפור שלו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצירתית;1080010:
אני חושבת שבכזו תמונה מתאים שיהיה גרעון... והרבה..
אפשר לספר לאנשי הצפון מה הסיפור שלו?
שום סיפור, פשוט עיריית ביתר החליטה להעמיד בכיכרות בעיר כל מיני אלמנטים שקשורים לשמות השכונות, (השכונות הגבעה א' - קרויים על שם ארבעת המינים, ו2 השכונות בגבעה ב' קרויים - הגפן, התמר, ויש גם פארק "שבעת המינים" בקיצור הכל מסתובב סביב "שבעת המינים")
לכן, בכניסה לעיר הם הביאו רימון ענק, בכניסה לשכונת הגפן - אשכול ענבים ענק, ומתוכנן בכיכר של שכונת התמר להביא עץ תמר ענק + אמת מים.
בכל אופן, העיתוי יצא מצלח, בדיוק בערב ראש השנה, וכל תושבי העיר באו להצטלם עם הרימון, כולל גני ילדים וכיתות של חיידרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1080038:
שום סיפור, פשוט עיריית ביתר החליטה להעמיד בכיכרות בעיר כל מיני אלמנטים שקשורים לשמות השכונות, (השכונות הגבעה א' - קרויים על שם ארבעת המינים, ו2 השכונות בגבעה ב' קרויים - הגפן, התמר, ויש גם פארק "שבעת המינים" בקיצור הכל מסתובב סביב "שבעת המינים")
לכן, בכניסה לעיר הם הביאו רימון ענק, בכניסה לשכונת הגפן - אשכול ענבים ענק, ומתוכנן בכיכר של שכונת התמר להביא עץ תמר ענק + אמת מים.
בכל אופן, העיתוי יצא מצלח, בדיוק בערב ראש השנה, וכל תושבי העיר באו להצטלם עם הרימון, כולל גני ילדים וכיתות של חיידרים.

תודה
מהתמונה זה היה נראה כמו פארק מתקנים חשבתי אולי הרימון מסתובב ומעיף את הילד לאיזה מגלשה....

• הוסף לסימניות
את לגמרי יצירתית :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה