• הוסף לסימניות
מה המחיר הממוצע של הרינג מוכן לק"ג?
מה המחיר הממוצע של הרינג לא מוכן לק"ג?
איפה יש בבני ברק הרינג מוכן טעים וטוב במחיר נורמלי?

ועוד שאלה: כמה חתיכות בגודל הממוצע שמגישים בקידוש (בערך) יש בק"ג?

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
קודם כל, הרינג לא מחשבים לפי ק"ג אלא לפי זנבות.
מכל זנב יש שני חצאים, כאשר מחירו של חצי זנב עולה בערך 5-6 ש"ח.
מחצי זנב יכולים להינות כ-3 אנשים... באופן נורמלי.
בבני ברק, יש את מעדני זהבה ברח' ירושלים, רק ששם אין הכשר רשמי ויש שסומכים על אמינותו בעניין. מבחינת הטעם הוא ליגה א'.
מקום נוסף: פל דגים, לא ידוע לי המיקום אפשר לבדוק בספר טלפונים, מודיעין.

• הוסף לסימניות
יש ב"שאבעס" בחזו"א , טעים מאוד, לא יודעת מה המחיר

• הוסף לסימניות
נדמה לי שיש גם לסלטי אלדג ו/או לסלטי מיקי קופסאות של הרינג שניתן להשיג בכל צרכניה.

• הוסף לסימניות
בב"ב יש את מעדני זהבה כמו שכתבו שאין להם הכשר רשמי אבל המון סומכים עליהם וקונים שם...
ואם לא אצילנו קונים רק אצל לייבלה' אני לא בטוחה איפה זה ברחבי בניברק אם יש צורך אני יכולה לברר...

לא יודעת מחירים כי אני לא מהקונים... אבל הסנובים במשפחה אוכלים כמעט ורק משם...

לקנות את המוכנים הסגורים מהחניות לא הייתי ממליצה... זה כמו לאכול פלסטיק מתובל...

• הוסף לסימניות
מבחינת המחיר, פל דגים הכי זול, הם גם משווקים בסיטונאות אז יש להם אפשרויות, וגם אפשר לקנות לא מוכן (בכל החנויות מוכרים מוכן, כלומר ראש חתוך וחצוי ל 2) ולהכין לבד (מאוד מלכלך)

• הוסף לסימניות
בקילו יש בממוצע 14 חתיכות.
כמו שכתבו קודם המדד בדר"כ הוא לפי יחידות, אא"כ לוקחים כמות אז זה בדליים לפי ק"ג

• הוסף לסימניות
אנחנו מכינים בס"ד בבית.
קונים דג טרי וכובשים לכמה ימים/שבועות תלוי בסוג הדג.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1417389:
אנחנו מכינים בס"ד בבית.
קונים דג טרי וכובשים לכמה ימים/שבועות תלוי בסוג הדג.

איך בדיוק?
בשבתות האחרונות רכשתי דג הרינג (רצועות של כ-20 ס"מ) מוכן וכדי לקבל טעם טוב יותר חתכתי הרבה בצל ושמתי בשכבות: בצל - חתיכות הרינג - פלפל שחור - פלפל אנגלי - בצל - וכו' ובסוף שפכתי גם שמן כדי שיהיה עסיסי.

אשמח לדעת איך כובשים:p

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה