הריני מעלה ברטט וזיע...

• הוסף לסימניות
היא צולמה ברואו, נערכה בלייטרום ופ"ש. הכל בתמיכתה של חנוש!!!
אין עליה!!!
עכשיו, כולי תקווה שתראו הבדל.

אה, לכל אלו שבקשו, אתמול עשינו "סיור"הבן שלי ואני. בנופים המדהימים של הצפון, זה רק ההתחלה, תתכוננו לבאות בעז"ה.

קבצים מצורפים

• DSC_0167_800x536.png
    KB 438.6 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
מקסים!
והילד גם בלע"ה, הרבה נחת!

• הוסף לסימניות
תמונה יפה מאוד
מאוד אהבתי את הגוונים

• הוסף לסימניות
מדהים! איזה צבעים!
הייתי קוראת לתמונה "אש בשדה קוצים..."

• הוסף לסימניות
:rolleyes: הילד הזה מתוק בחיים האמיתיים הרבה יותר מבתמונה...

• הוסף לסימניות
שושיה,
כל הכבוד!!!!!!!!!!
מקסים!!!

• הוסף לסימניות
מדהים.

אני מצדיעה.

אין לי מושג ממש בתאורה וכו'. אבל זה נראה מקסים.

מבחינת קומפוזיציה - יכול להיות שהיה כדאי שיהיה יותר מרווח נשימה מלמעלה.

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, הצבעים חמים ונעימים.
חסר לי קצת אויר למעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר-שורש;1108181:
:rolleyes: הילד הזה מתוק בחיים האמיתיים הרבה יותר מבתמונה...
אתה אבא שלו?
אני רואה שאתה מצטרף לכל התודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1108202:
אתה אבא שלו?
אני רואה שאתה מצטרף לכל התודות.

לא הוא לא אבא שלו-הוא בכולל עכשיו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י YB nekuda;1108193:
מבחינת קומפוזיציה - יכול להיות שהיה כדאי שיהיה יותר מרווח נשימה מלמעלה.

כולכם צודקים אבל כשילד משתולל וקופץ קצת קשה לי להתמקד בשלישים.

• הוסף לסימניות
יפהיפה!

• הוסף לסימניות
סליחה שאני הורס את האידיליה

אני מצפה ממך ליותר מזה
מאוד בולט בתמונה הזו שהצילום נעשה לא מספיק טוב והפוטושופ מנסה להציל.

עומק שדה רדוד יוצרים בצילום, לא בפוטושופ. (וגם אם כן - מקפידים מאוד על הגימור שלא יחשוף את הריטוש)
כנ"ל לגבי חשיפה נכונה ולא מאולצת, וטישטושים גסים בפוטושופ (בתמונת הקולאז שבאשכול סמוך)
ועוד

אין ספק שעשית דרך ארוכה בצילום וכל הכבוד לך, אבל את יכולה להתקדם עוד הרבה מעבר לזה.

ולכל הצלמות המפרגנות במתיקות נוטפת - אשריכן. כמעט והייתי טועה לחשוב שזה פורום מקצועי שנותן ביקורת אמיתית ושם אותה על השולחן כפי שהיא.

• הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1108485:
סליחה שאני הורס את האידיליה

אני מצפה ממך ליותר מזה
מאוד בולט בתמונה הזו שהצילום נעשה לא מספיק טוב והפוטושופ מנסה להציל.

עומק שדה רדוד יוצרים בצילום, לא בפוטושופ. (וגם אם כן - מקפידים מאוד על הגימור שלא יחשוף את הריטוש)
כנ"ל לגבי חשיפה נכונה ולא מאולצת, וטישטושים גסים בפוטושופ (בתמונת הקולאז שבאשכול סמוך)
ועוד

אין ספק שעשית דרך ארוכה בצילום וכל הכבוד לך, אבל את יכולה להתקדם עוד הרבה מעבר לזה.

ולכל הצלמות המפרגנות במתיקות נוטפת - אשריכן. כמעט והייתי טועה לחשוב שזה פורום מקצועי שנותן ביקורת אמיתית ושם אותה על השולחן כפי שהיא.
....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1108513:

!!!

מאיר, אשמח לראות תמונות שצילמת בתחילת דרכך...
ראית ילד שהתחיל ללכת? מצוין! זה מראה שאת השלב הקשה של שמירת שיווי משקל, כבר מאחוריו. בע"ה הוא עוד ירוץ... אל תציק לו.

שושיה, עשתה היום צעד משמעותי בכיון נכון של הצילום.
בע"ה, אתה עוד תגיד לכולם שאתה זוכר אותה בתחילת דרכה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה