כללי הריסת טקסט בסגירה ל-PDF

• הוסף לסימניות
איך "הורגים את הטקסט" בייצוא ל- PDF ? (כדי שלא יוכלו להעתיק את הטקסט)
זכור לי שיש איזשהו V שצריך ללחוץ
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
אני לא זוכר כרגע הגדרה מסוימת, מקסימום תשמור כתמונה

• הוסף לסימניות
כדי להרוג טקסט באילוס' / אינדיזיין:
Type > Create Outlines , או בקיצור: Ctrl+Shift+O

אתה צריך לבחור את הטקסט לפני ביצוע הפעולה.
ממליץ לשמור את הקובץ בשם אחר / לשכפל את הארטבורד, כדי לשמור את האופציה לעשות תיקונים בטקסט בעתיד.

• הוסף לסימניות
לא הסברתי את עצמי טוב:
יש לי קובץ אינדיזיין
אני רוצה להשאיר אותו כמו שהוא, אבל מכיוון שהוא הולך להישלח ברשימת תפוצה לעשרות מיילים אני לא רוצה שהטקסט כמו שהוא (טקסט חי עם ניקוד) יסתובב
זכור לי שיש אפשרות באינדיזיין בסגירה ל-PDF שהורגת את הטקסט (הורגת רק ב-PDF ולא באינדיזיין)
מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
בסגירה ל-PDF יש לך את הלשונית Security, שם אתה צריך להוריד את ה-V מהסעיפים שכוללים העתקת ועריכת טקסט.

• הוסף לסימניות
תודה על התשובות!
נראה לי ש-Security לפי מה שראיתי, דואג לאבטחה של הקובץ מפני העתקה או שינוי
והוא דורש גם סיסמה
אני רוצה שלא תהיה סיסמה אבל הטקסט יהיה הרוס כדי שלא יוכלו להעתיק אותו
(נראה לי זו גם הדרך לשלוח קבצים למדינות בחו"ל כדי שהטקסט בעברית לא ישתבש)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וורובל;2495515:
תודה על התשובות!
נראה לי ש-Security לפי מה שראיתי, דואג לאבטחה של הקובץ מפני העתקה או שינוי
והוא דורש גם סיסמה
אני רוצה שלא תהיה סיסמה אבל הטקסט יהיה הרוס כדי שלא יוכלו להעתיק אותו
(נראה לי זו גם הדרך לשלוח קבצים למדינות בחו"ל כדי שהטקסט בעברית לא ישתבש)

הסיסמה היא רק כאשר מנסים לבצע שינויים / להדפיס את הקובץ. בכל אופן, יש לי עוד 2 פתרונות בשבילך:

1. להפוך את כל הטקסט בקובץ האינדיזיין לאאוטליינס, לייצא את ה-PDF ולהחזיר את הטקסט באינדיזיין לטקסט חי.
2. לייצא PDF רגיל, ואז להיכנס לאקרובט-רידר ולהרוג את הטקסט שם:
Print Production > Preflight > PDF Fixups > Convert Fonts to Outlines > Analyze and fix

• הוסף לסימניות
גאונות! יישר כוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה