קריפטו הריפל(xrp) בשיא של כל הזמנים

• הוסף לסימניות
אבל הם לא יכולים לרכוש עבורי ריפל ביום א'?
אפשר לרכוש מתי שרוצים זה לא שוק ההון שיש שעות שזה נסגר זה כמו דולר שכל הזמן נסחר
אגב תקני שם או באשראי או בהעברת זהב אחרת זה מורט עצבים עד שהם סוגרים את השער באשראי זה מידי גם בשעות שהם לא פתוחים בהעברת זהב כשעות הפעילות זה לוקח קצת יותר זמן

• הוסף לסימניות
אני הייתי מחכה לתיקון ולא קונה עכשיו-לא המלצה
בכל אופן אין לי אופציה לפני יום ראשון.
אני רואה שאפשר לתאם איתם שיחה טלפונית בשעה רצויה. ואין פנוי עד שלישי הבא. אם אתקשר אליהם בראשון הם יענו לי?

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות גם כאן גם חברה ישראלית

• הוסף לסימניות
בכל אופן אין לי אופציה לפני יום ראשון.
אני רואה שאפשר לתאם איתם שיחה טלפונית בשעה רצויה. ואין פנוי עד שלישי הבא. אם אתקשר אליהם בראשון הם יענו לי?
אפשר להתכתב איתם במייל והם עונים לא מידי אבל עונים

• הוסף לסימניות
ודרך הבנק אני יכול לקנות ריפל?
(אני יודע שהעמלות יקרות, אבל חד"פ לא נורא)

• הוסף לסימניות
אפשר לקנות גם כאן גם חברה ישראלית
אבל חייבים SMS ואין לי.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא קראתי את כל השירשור אבל אם מדובר על קניה של הריפל אפשרי גם דרך קרקאן לקנות וגם להעביר אליו מרוב הבנקים בוודאי יותר מהביינאנס
בגדול המטבע הזה נועד להוות תחליף למערכת הסוויפט

• הוסף לסימניות
ניסיתי להשקיע היום בקרן מחקה ביטקוין והוא נותן לי רק ליום המסחר הבא, למה?

• הוסף לסימניות
יתכן וניסת לקנות את של הבלקרוק
אם כן אין מסחר בבורסה באמריקה בימי ראשון תנסה את הקרנות הישראליות

• הוסף לסימניות
הניו יורק פוסט דיווח במהלך הסופ"ש כי טראמפ בוחן גם אפשרות להקים רזרבת קריפטו אסטרטגית לאומית שתתמקד במטבעות דיגיטליים שנוצרו בארה"ב, כמו סולאנה, XRP של ריפל ו-USDC של חברת Circle.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
החלפת המידע בפרום הינה בין משקיעים חובבנים, ואינה מהווה תחליף ליעוץ מקצועי.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה