דרוש מידע הרך הנולד יישאר בלי בגדים בגלל סגר?

• הוסף לסימניות
סגר שעבר בררתי
לאותו צורך בדיוק!
היה סגור.
לא יודעת מה עכשיו

• הוסף לסימניות
זה נראה לי מאוד חיוני שבזאר שטראוס תינוקות יהיה פתוח .
מישהו יודע אם הם באמת סגורים?
בירושלים כמובן....
ואפרופו תינוקות - סופר בייבי ברחוב שולאל פתוח?
קודם כל מזל טוב!!
דבר שני לא חסר אתרים לבגדי תינוקות.
התינוק שלך הוא לא היחיד שנולד במדינה ב"ה!!!!! וכולם מסתדרים יפה מאוד!!
בנוגע לגמ"חים כולם מבינים שיש סגר ולא לוקחים מהם בגלל עוני כרגע.
בהצלחה ומזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
מידיעה? איזה סניף?
כי שבוע שעבר שאלתי בסניף הדסה עין כרם אמרו שיהיה סגור כנראה כי הפעם הם לא קיבלו אישור לפתוח בניגוד לסגר הקודם שאישרו להם בתור חנות חיונית ליולדות.
שילב באשדוד היה פתוח היום היחיד בכל המתחם.

• הוסף לסימניות
קרטרס משלוח מגיע עד הבית תוך יומיים שלושה גג
משלוח חינם מעל 120 ויש שם כל מה שאת צריכה לתינוק שנולד + מבצעי סייל מהממים!

• הוסף לסימניות
בקניון רמות שטראוס צעצועים אמרו לי שמכניסים הורה לבד בלי ילדים, כנראה גם בביגוד כך, תתקשרי לסניף ותבדקי איתם, בטוחה שבמצבך ישמחו לבוא לעזרתך.
בכל מקרה יש להם שירות הזמנות ואתר.

• הוסף לסימניות
חנות למוצרי תינוקות היא מאוד חיונית!
מוצצים ובקבוקים, זה לא חיוני???

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס פרסמו הזמנות טלפוניות עם משלוח.

• הוסף לסימניות
אפשר קישור?
תודה

• הוסף לסימניות
לא אמרתי, ולא הבעתי התנגדות לקחת בגד מגמ"ח.
עדיין למצא שם ניו בורן יפה- זה יותר קשה מלמצא בגד לילד בם שנתיים. זה הכל.
ובלי קשר- ביקשו חנויות שפתוחות. לא חלופות
ממש לא. ניו בורן הרבה יותר שמור מחליפות לילד בן שנתיים בגמח

• הוסף לסימניות
אדרבא, אשמח לשמוע על מקום בירושלים. אני לא נבהלת מיד שניה כל עוד זה נקי ונראה מושלם.
לא מכירה בירושלים.
אבל שווה לך לקחת איתך את אמא שלי, היא מצליחה למצא מציאות מדהימות בכל גמח:) אני לא:(

• הוסף לסימניות
בזאר שטראוס בקניון רמות פתוח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה