תודה. ואם אנחנו מגיעים ברכבת ממודיעין ורוצים להספיק סיבוב ברכבלית + פארק הכט, איך המסלול? איפה מתחילים?חייבים לרדת, לצאת מחוץ לתחנה ולהיכנס המצד השני- וכמובן לתקף שוב...
מגיעים לתחנת מרכזית המפרץ, עולים לרכבלית, יורדים באוניברסיטה, אם רוצים אפשר לעלות עד לגג של האוניברסיטה יש נוף מאוד יפה, עושים אחורה פנה, ויורדים במרכזית המפרץ ומשם לוקחים מטרונית (או שזה אוטובוס?!) מספר 1 ויורדים בתחנת האצ"ל, והולכים כמה דקות ברגלתודה. ואם אנחנו מגיעים ברכבת ממודיעין ורוצים להספיק סיבוב ברכבלית + פארק הכט, איך המסלול? איפה מתחילים?
מדובר במשפחה רב גילאית שאחד מהם לא יכול לעלות על הרכבלית.
הבנתי שלאהאם ברכבלית ניתן לשלם למספר ילדים באותו רב קו?
נראלי שאף אחד לא הבין ...איך יודעים היום אם משתלם להטעין חופשי יומי? איך אנשים יודעים מה המרחק בין הערים השונות?
עדיף בתחנת שפרינצק.לפארק הכט לא עדיף לרדת בתחנת שפרינצק ?
האם ברכבלית ניתן לשלם למספר ילדים באותו רב קו?
אפשר ליסוע ברכבלית ולחזור לאותה נקודת מוצא?
תודה
נראה לי שלא חייבים לרדת, אני עליתי פעם ב מרכזית המפרץ ועשיתי סיבוב שלם וירדתי בחזרה במרכזית המפרץ , אבל זה היה ממש בהתחלה כשעדיין לא ביקשו כסף, אבל לא נראה לי שזה משנה כי בכל אופן יש מעבר של 90 דקות, וגם מאיפה להם לדעת באיזה תחנה עליתם ,זה בדיוק כמו אוטובוס שנוסע סיבוב לאותו תחנה.חייבים לרדת, לצאת מחוץ לתחנה ולהיכנס המצד השני- וכמובן לתקף שוב...
היום הם כבר לא נותנים את זה (נכון לשבוע שעבר)נראה לי שלא חייבים לרדת, אני עליתי פעם ב מרכזית המפרץ ועשיתי סיבוב שלם וירדתי בחזרה במרכזית המפרץ , אבל זה היה ממש בהתחלה כשעדיין לא ביקשו כסף, אבל לא נראה לי שזה משנה כי בכל אופן יש מעבר של 90 דקות, וגם מאיפה להם לדעת באיזה תחנה עליתם ,זה בדיוק כמו אוטובוס שנוסע סיבוב לאותו תחנה.
אז אפשר לרדת ופשוט לתקף שוב (יש מעבר) אאכ יש תור ארוךהיום הם כבר לא נותנים את זה (נכון לשבוע שעבר)
כדאי לברר לפני כן מה המצב. אולי יש שם טלפון וכדומה.היום הם כבר לא נותנים את זה (נכון לשבוע שעבר)
20 דקותךא כולל זמן הנסיעה עצמה שהוא כ-10 דקות כל כיוון.
מעניין שזה בדיוק בבין הזמנים...היום היה סגור כמה שעות בגין חפץ חשוד,
וגם אתמול בערב.
חייבים לחזור אין שום דרך מלמעלה?מגיעים לתחנת מרכזית המפרץ, עולים לרכבלית, יורדים באוניברסיטה, אם רוצים אפשר לעלות עד לגג של האוניברסיטה יש נוף מאוד יפה, עושים אחורה פנה, ויורדים במרכזית המפרץ ומשם לוקחים מטרונית (או שזה אוטובוס?!) מספר 1 ויורדים בתחנת האצ"ל, והולכים כמה דקות ברגל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים