דרוש מידע הרכבת הקלה -עבודה 24 שעות

• הוסף לסימניות
הרכבת הקלה במרכז הארץ בבניה ,פשוט סיוט
24 שעות חפירות כבר יותר מחודשיים (כרגע 11 בלילה רעש של חפירות כאילו 12 בבוקר)
התקשרתי לנת"ע ,פקידה נחמדה הסבירה לי שזה בתאום עם כל הגורמים כולל משטרה
הרגע סיימתי להרדים את הקטן פעם שלישית הלילה , כל פעם שיש רעש חריג משם הוא קופץ
יש משהו לעשות?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי אין הרבה מ לעשות
קשה עכשיו, הקלה אח"כ אכי"ר.
כידוע בפרויקטים לאומיים טובת הפרט אינה נחשבת...

אולי, ומאוד אולי
מאסה של תלונות על כל הגורמים המשרד התחבורה והגורמים הרלוונטים.
או להזמין איזה ח"כ לגור באיזור.

• הוסף לסימניות
הסיבה לעבודות החריגות בבני ברק היא היות וא"א לעבוד עם המכונה התת קרקעית בלי חילול שבת לכן בבני ברק כל העבודות מתבצעות מעל פני הקרקע
כך שהסבל הוא למען שמירת שבת

• הוסף לסימניות
סיוט!
חזקו ואימצו.
הבת שלי מתעוררת לקול אוטו פח הזבל, אז אני מבינה את המצוקה.....

• הוסף לסימניות
אפשר לתאם עם המשטרה על רעשים, אפילו עם קצת 'קשרים'. מתחת לבית שלי בנו בשנה שעברה מעון-יום חדש, ובגלל הלחץ לקראת השנה החדשה, עבדו במשך שבועיים 24 שעות!! וכלום לא עזר!!!

זה היה מתואם עם המשטרה, ועם הפיקוח העירוני וכו'.

סבלנו. ולא היה מה לעשות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה