- הוסף לסימניות
קיה הייבריד סטיישן חדש בסביבות 140.000.תכל'ס
כמה רוצים על הרכב?
קיה הייבריד סטיישן חדש בסביבות 140.000.תכל'ס
כמה רוצים על הרכב?
נכוןאז אנחנו בוחנים כבר תקופה איזה רכב הכי משתלם להחזיק
וזו המסקנה:
הרכב החסכוני ביותר זה:
Kia Niro Hybrid
הוא מחזיק בשיא גינס בצריכת דלק נמוכה.
חוץ מזה שהוא גבוה ונח.
עכשיו קחו חשבונית מהיום:
נסיעה הלוך חזור לירושלים.
נסיעה בתוך העיר של 3 שעות
סה"כ עלות דלק: 37 שקל!!!
מאמינים???
אז לכל המתלבטים...
סעו על זה!
אשדוד-ירכא-טבריה-ירכא-אשדודבסוף זה יותר זול מגז
לא?
הימור שלי:
מב"ב, רק בני ברקים לא מציינים דבר מובן מאליו כ"כ...
אני מכיר את זה רק על ב"ב!מניסיון: גם ירושלמים.......
(למשל: כתובת: רש"י 13 או טלפון: 5712345......)
הימור שלי:
מב"ב, רק בני ברקים לא מציינים דבר מובן מאליו כ"כ...
אני מכיר את זה רק על ב"ב!
מגיע בצורות שונות ומגוונות:
וכן על זה הדרך...
יש כפתורים המגדירים את תגובת המנוע ללחיצה על הדוושה.טויוטה פריוס - שומר על המחיר תגובה חלשה מאד.
איזה רכב?אשדוד-ירכא-טבריה-ירכא-אשדוד
7 מקומות , יצא 170
הרכב עלה 30K
הגז 5K
מאזדה 5, 2009איזה רכב?
מזל שזה על גז..מאזדה 5, 2009
זה בדיוק הענין, כשהתחלנו להשתמש בו חשכו עיננו, ואז רצנו לגזז אותומזל שזה על גז..
שכחתה לציין שהצטרכת להחליף אותו מדי פעם.אני נסעתי בני ברק צפת קרת שמונה וחזור קרית שמונה צפת בני ברק אופקים ב-------------65 ש''ח .אמיתי
ברכב ענק [55 מקומות]דגם חופשי יומי
על חשבון החברה!שכחתה לציין שהצטרכת להחליף אותו מדי פעם.
על חשבון הכוחות שלו, ועל זמנו, וזה הרבה פחות נוח מרכב פרטי!על חשבון החברה!
60 ש"ח זה המחיר המדויק. רק לא סיפרת כמה זמן לקח לך. פי 4 ויותר מכל הרכבים האחרים שהוזכרו כאן.אני נסעתי בני ברק צפת קרת שמונה וחזור קרית שמונה צפת בני ברק אופקים ב-------------65 ש''ח .אמיתי
ברכב ענק [55 מקומות]דגם חופשי יומי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים