הרמוניה לבית - תאוה לעיניים

• הוסף לסימניות
אתמול נכנסתי (די בטעות) לחנות הרמוניה לבית
וראיתי בעיני רוחי תמונות קסומות קורמות עור וגידים לנגד עיני:
ריהוט עתיק ומעוטר - ב-50% הנחה
אביזרים וצעצועים עתיקים במחירים ממש נוחים
מזוודות, כסאות, שעונים ועוד שלל דברים מדהימים!
(כמובן גם סתם לבית...)
יש להם סניפים בכמה ערים. שווה לנסות!
מומלץ למי שרוצה להרחיב את אוצרה הפרטי.

• הוסף לסימניות
אולי בהזדמנות זו אשאל את אשר על ליבי
היכן אתן מאחסנות את כל האוצרות?
אני עוד לא מצאתי פתרון.

• הוסף לסימניות
איפה הם במרכז?.
עדיף בבני ברק כמובן...

• הוסף לסימניות
שימי לב
ה 50 אחוז לחברי מועדון
להצטרף עולה 30 שח

יש בפתח תקווה וברמת גן

• הוסף לסימניות
אבל אם יש למישהי מועדון, או שיש כמה שרוצות לקנות,
המועדון שווה.

• הוסף לסימניות
קניתי אגרטל מתכת יפהפה שמחירו המקורי הוא 90 ש"ח.
הצטרפתי למועדון ב-30 ש"ח- ושילמתי 45.
אגב- הם הסכימו לצרף כמה קניות יחד באותו כרטיס מועדון ולשלם בכרטיסי אשראי נפרדים כל קניה לחוד.
שווה להגיע מרחוק.
אני לא יודעת איפה יש סניפים, אני הייתי בישפרו סנטר ליד מודיעין.

• הוסף לסימניות
אני לא נכנסת לדיון רק שימו לב שיש להם סניפים שממש פתוחים בשבת !!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה