הם מחוברים בינהם?פיזרנו בבית כמה רמקולים של JBL FLIP 6 ומפעילים אותם בווליום אחיד ונמוך בכל הבית. הרגשה של בית מלון.
כדאי להוסיף JBL CHARGE 5 ? הסאונד שלו יותר טוב משמעותי?
מחוברים ביניהם, ואכן לא ניתן לחבר כמה רמקולים לנגן אחד בבלוטוס (יש מכשירים שתומכים במולטי פוינט אבל זה עניין אחר)הם מחוברים בינהם?
או מחוברים בחוט כולם לנגן?
(מאמינה שא"א לחבר כמה רמקולים בבלוטוס לאותו נגן?)
ניסיתי לעשות את זה עם רמקולים זולים יותר ולא הלך, הם לא היו באותו קצב
אמרו לי שאפשר לקחת JBL flip5 או 6 עם אפקט partyboots ואז כן ניתן לחבר ביניהם ולהפעיל את שניהם דרך הנגן או המחשב זה לא נכון? וגם מהי רמת איכות השמיעה של שניהם אני חובב מוזיקה מושבע רוצה להשקיע עד סדר גודל של 900 שח תעשה קצת סדר, אדון מייבין.תודהמחוברים ביניהם, ואכן לא ניתן לחבר כמה רמקולים לנגן אחד בבלוטוס (יש מכשירים שתומכים במולטי פוינט אבל זה עניין אחר)
עקרונית אמור להיות להיות סנכרון טוב ביניהם.
איך מחוברים, זה בא עם חוטים ארוכים?מחוברים ביניהם, ואכן לא ניתן לחבר כמה רמקולים לנגן אחד בבלוטוס (יש מכשירים שתומכים במולטי פוינט אבל זה עניין אחר)
עקרונית אמור להיות להיות סנכרון טוב ביניהם.
יש גם בס? זה ברמה? אתה שומע כל צליל ברמה איכותית?נכון
אפשר לחבר ביחד פילפ 5 או 6 לכמה בוקסות ביחד
ולפזר בכול הבית יש לזה רמה ממש טובה של סאונד
מחברים אותם בלי שום כבל פשוט לחיצה על כפתור שנראה כמו 8 שוכב
לא, זה חיבור אלחוטי בין רמקולים מאותו הדגם.איך מחוברים, זה בא עם חוטים ארוכים?
מדובר ברמקולים אלחוטים ניידים?יכול לתת כמה כיוונים של רמקולים טובים (מוגברים/אקטיביים)
בתקציב יחסית סביר(לא זול...)
אלו רמקולים שמניחים במרחק מסוים אחד מהשני וכשיושבים מולם נוצרת 'במת סאונד'
היינו חוויה המדמה כאילו התזמורת מנגנת מולך,
ככל שהרמקול טוב יותר, כך החוויה תהיה עוצמתית יותר ותתקבל תחושה ריאלית של מוזיקה,
בנוסף ככל שהוא טוב יותר כך הוא מפורט יותר ומדויק יותר וכו', כמובן זה תלוי גם באיכות הקבצים ועוד,
1. +audioangine a5
באופן כללי הרמקולים של אודיואנג'ין טובים למחירם בהחלט (מתחיל באיזור ה900 ש"ח ) זה לדעתי הדגם הטוב ביותר שלהם ( למרות שהוא לא היקר ביותר),
2.tringle borea bt גם בסדרה הזאת יש כמה דגמים, אני מכיר את ה3 הוא מעולה ממש,
3.רמקולים של q acoustics מצונים למחירם ונותנים vfm (ערך של תמורה למחיר) גבוה,
יש עוד המון, אלה במקרה עברו לי בראש...
אכן, מחברים רמקול אחד לנגן/מחשב וכו' ויש אופציה לחיבור כמה רמקולים ביחד,אמרו לי שאפשר לקחת JBL flip5 או 6 עם אפקט partyboots ואז כן ניתן לחבר ביניהם ולהפעיל את שניהם דרך הנגן או המחשב זה לא נכון? וגם מהי רמת איכות השמיעה של שניהם אני חובב מוזיקה מושבע רוצה להשקיע עד סדר גודל של 900 שח תעשה קצת סדר, אדון מייבין.תודה
לא.מדובר ברמקולים אלחוטים ניידים?
בהמשך להנ"ל, כמובן לא כל רמקול במחיר הזה יתן את התמורה הנ"ל,אכן, מחברים רמקול אחד לנגן/מחשב וכו' ויש אופציה לחיבור כמה רמקולים ביחד,
לגבי איכות השמע-
זה בסה"כ רמקול נייד, בתור רמקול נייד קטן הjbl עושים את העבודה היטב ויש להם גם בס חביב יחסית לגודל, אבל אם אתה מחפש באמת איכות שמע זה לא זה, ולא משנה כמה רמקולים תחבר,
אם אתה אוהב לרדת לרזולוציות ולהבחין בכל צליל לפרטי פרטים, אתה רוצה בס מדויק ונכון ולא רק בום רועש, אתה רוצה רמקול שמסוגל לשחזר לך את תמונת הסאונד המלאה באופן שידמה לך את המקור ככל שניתן עם מרחב של צליל ושחזור מדויק של כלי נגינה, אתה רוצה כביכול 'לשמוע את השיר מחדש', וכן הלאה שאר הגדרות של המשוגעים לדבר, אתה צריך משהו אחר, ובתקציב של 900 ש"ח אתה יכול בהחלט לטעום מכל הנ"ל.
יש לי אותו שאלה בדיוק,יש לי JBL פארטי בוקס 120
אני לא ככ מרוצה מרמת השמע בחוץ
מה אתם אומרים האם לקנות עוד אחד כזו ולחבר את שניהם יחד
זה יעשה את העבודה?
ממה אתה לא מרוצה? מאיכות השמע או שזה לא מספיק חזק עבורך?יש לי JBL פארטי בוקס 120
אני לא ככ מרוצה מרמת השמע בחוץ
מה אתם אומרים האם לקנות עוד אחד כזו ולחבר את שניהם יחד
זה יעשה את העבודה?
לא יודע@קוב"ה אורייתא וישראל
איך אפשר ליצור איתך קשר?
מן הסתם לא בשביל לשוחח על בעיות השעה...לא יודע
למה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים