הרס של טסיות

• הוסף לסימניות
עבור חברה:
הרס של טסיות והיווצרות טסיות צעירות וגדולות יותר במקומן.
מה המשמעות של זה.

• הוסף לסימניות
טסיות זה רמת הכרישה בדם.
הרס זה מצב לא טוב..
השאר אני לא יודעת.
זה דבר שרופא צריך לראות ולתת טיפול.

• הוסף לסימניות
טסית זה הדבר שמפסיק את הדם בפצע,
אם הא נהרס אז כדאי לגשת לרופא, אחרת מדממים

• הוסף לסימניות
במקום לברר ולהילחץ מומלץ להתפלל, ולפנות לברור רפואי.

פעם קיבלתי תוצאה מלחיצה מבדיקה שגרתית של US, נתבקשתי להגיע לבדיקה חוזרת יום למחרת.
בערב עשיתי ברור מה פרוש המילים המלחיצות ההם, נשמתי פרחה ורעד אחזתני.
יום למחרת באתי לבדיקה חוזרת. הטכנאית (אחרת, מנוסה יותר) אומרת לי:"איזו תוצאה מוזרה, לא הגיונית מכל בחינה. בואי נבדוק שוב... אה... זה היה בסך הכל כך וכך- נורמלי לגמרי".
ה"ידיעה" המיותרת שלי, רק הרסה לי כמה שעות טובות בחיים.

• הוסף לסימניות
זה תמיד קורה לי כשאני בטיפשותי פותחת את התוצאות של הבדיקות דם בבית דרך האתר של הקופה... הנשמה פורחת מכל חריגה קטנטונת.
בכל אופן, תתקשרי לרופא על הבוקר. אף פעם לא מזיק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה