הרעת תנאים

• הוסף לסימניות
אני עובד שנתיים וחצי, 100% משרה (כך מופיע בתלוש), משכורת לפי שעות, ללא התחייבות לכמות שעות מצד המעביד. התחלתי עם מעט שעות בחודש, בהמשך עלו השעות, בחודשים האחרונים השעות ירדו משמעותית והמשכורת ממש לא מספקת.
האם כשאני מתפטר אני זכאי לפיצויים בגלל הרעת תנאים, או שהמעביד יכול לטעון שהוא לא התחייב לכמות מסויימת של שעות?

• הוסף לסימניות
אם בחוזה העבודה מופיע במפורש שהיקף המשרה אינו קבוע ומשתנה מחודש לחודש,
אין פה הרעת תנאים ועילה לתביעת פיצויי פיטורין.

• הוסף לסימניות
אם בחוזה העבודה מופיע במפורש שהיקף המשרה אינו קבוע ומשתנה מחודש לחודש,
אין פה הרעת תנאים ועילה לתביעת פיצויי פיטורין.
רשום כך:
אורכו של יום העבודה הרגיל של העובד: 7 שעות
אורכו של שבוע העבודה הרגיל של העובד: 28-35 שעות

• הוסף לסימניות
אם אורכו של יום העבודה הוא 7 שעות באופן קבוע
איך יכול להיות שאורכו של שבוע עבודה משתנה וקטן מ 35?
ברור שמשהו בניסוח פה מתחמק, וכלל לא ברור.
תנסה קודם להבין איתו את משמעות הניסוח הזה

• הוסף לסימניות
איך יכול להיות שאורכו של שבוע עבודה משתנה וקטן מ 35?
לקחו אותי לכתחילה בתור 'פקק' 'משלים' 'סותם חורים', מבחינתם יש מצב שמעסיקים אותי רק פעמיים בשבוע, רק שבהמשך השעות התרבו. ועכשיו שוב...
העניין הזה לא מתועד רשמי במסמך כלשהו...

• הוסף לסימניות
הבנתי. תשמע, חובת המעסיק לנסח הודעה לעובד ברורה, ועל כל שינוי שמתרחש, לעדכן שם את הנתונים. זהו חוק שהעובר עליו צפוי לקנס לא קטן בכלל.
כרגע מה שאני מבינה שהוא נתן לעצמו נקודת מוצא באופן הניסוח הזה, מה שיאפשר לו לעניות דעתי להמנע מלהגדיר את המצב פה כהרעת תנאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה