זה כנראה עם תרכובת שעוזרת רק לחרדים ומתנחלים...עוד משהו שאני לא מבינה,
המשטרה שחכה שיש להם במלאי בואש, או שהכל נגמר כבר במאה שערים?
רק להיזכר מה קרה כשאשתו של בנט נסעה לחו"ל באמצע הקורונה,תגידו, הכל בסדר איתם?
או שאין גבול????
מעניין אותי מה היו אומרים בתקשורת אם החרדים היו עושים דבר כזה????
השתגעו לגמרי!!
בהנאה:עניתי על סקר על הרפורמה ואני עדיין זועם!!!
כל השאלות עם אופציות רעות לימין כגון זה:
תראו כמה אופציות
יש להאשים את הימין בפילוג וכמה לשמאל... צפה בקובץ המצורף 1325061
יש 5 אופציות להאשים את הימין, אופציה פרווה(חילונים) ורק 2 אופציות את השמאל!!!
ולא זו בלבד אלא היו עוד שאלות למשל האם הרפורמה תפגע בכלכלה והתשובות תפגע ולא תפגע,
וזה לבג כבר הנדסת תודעה, למה?
כי אני רציתי לענות תועיל!!!
ואת האופציה הזו אין!!!
ולכן אל תאמינו לכל הסקרים שערוצי התעמולה עושים הכל הנדסה ציבורית,
ושאלות פלסטלינה כדי להשיג את התוצאה הרצויה...
www.jdn.co.il
www.jdn.co.il
מדהים, בדיוק כמו הסקר ערב הבחירותלפי הסקר, גוש הימין על 56 מנדטים
תדייק "הזוי" שהם ממשיכים לפמפם א"ז בתור איזשהו נתון אמיתי...מדהים,
hm-news.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: