איפה היו הדמעות בעיניים כשנחתמה עצומת ה-160 שמסרבים לשרת? למה כשמשקפים את האמת במדיה כולם נזעקים וכשמדובר באמת האנושית והטבעית זה רק אות גבורה לטייסים המקצועיים שאינם מוכנים לשרת 'דיקטטורה'???יוסי יהושע: משיחות עם טייסי מילואים מתברר שהסרטון שבו הם לא מוכנים לסייע ליבשה פגע בהם קשה מאוד
״אני מסתובב עם דמעות בעיניים. ולא רק אני. לאן הגענו. איך ממצב שבו החלום של כל טייס מסוקים לסייע ללוחמים הפכו אותנו לכאלה שמפקירים אותם״?! אמר סא"ל נ׳.
ראש להק מבצעי אוויר תא"ל עומר טישלר בשיחה לפקודים: מספר הסרבנים נמוך בהרבה ממה שמוצג בתקשורת, מי שיסרב לא יוחזר לשירות בלי אישור חריג של מפקד חיל האוויר |
www.jdn.co.il
ציטוט ממדור מקור נאמן -יתד נאמןישראל כהן: שינוי כיוון? העיתון ׳יתד נאמן׳ מבהיר מחר במאמר מערכת שלאחר אישור תיקון עילת הסבירות בכנסת, צריך יהיה לחשב מסלול מחדש בכל נושא הרפורמה המשפטית. (בכפוף לכך שנושא בני הישיבות-חוק הגיוס יוסדר).
ישי כהן על המאמר הבוקר ב׳יתד׳: מאמר מערכת ב׳יתד נאמן׳ - בעיקר בנושאים פוליטיים - לא נכתב ללא הוראה מבתי ההנהגה הרוחנית. מלבד הקריאה הבוקר ״לחשב מסלול מחדש (בחקיקת הרפורמה) ולשאול האם בכל מחיר״, יש כותרת נוספת: להעביר את חוק הגיוס מבלי להתעקש על פסקת ההתגברות. מסר בעיקר לח״כ משה גפני שעד כה התעקש בנושא. מעניין.
יאיר שרקי על המאמר ב׳יתד׳: בין הנימוקים להרהורי הנסיגה הליטאיים מהרפורמה: גם אחרי התיקון, בית המשפט ממילא לא פוסק לפי דין תורה. המונח דמוקרטיה ושלטון הרוב איננו קדוש בעיננו והגלגל עשוי להתהפך. החשש מהתגרות בארה״ב, וגם: אין לנו עניין בנתניהו באופן אישי
ח"כ בועז ביסמוט בשבת תרבות ברמת אביב: "האנשים האלה פה יקרים לי. אני אצא פה באני מאשים נחרץ! אני מאשים אדם אחד במדינה שהביא אותנו למצב הזה - אני אגיד היום משהו חמור: יש את חסן נסראללה, הוא לא פחות מסוכן ממנו - קוראים לו אהוד ברק! תראה לאיזה מצב הוא הביא אותנו! שמעת מה הוא אמר בפורום 555? כל זה היה מתוכנן! אדם שמדבר על גופות צפות בירקון, על מרי אזרחי, יש פה הסתה פרועה במדינה היום". |
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו: