פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

דוד, טכנאי מטוסים במיל' ל׳רדיו 103׳: "ביום ראשון יש לי מילואים, אני לא מגיע. תשלחו לי שוטרים צבאיים לבית - אני לא עושה מילואים במדינה שלא מכבדת את הפתק שלי"

מיכאלי בישיבת הסיעה: "אחרי עצירה מוחלטת נשמח להידבר"

FsOTnneWwAA6hzw

סלקום מצטרפת לשביתת הענק: "ההיסטוריה לא תסלח לנו" אייס: על רקע שביתת הענק במשק בישראל, גם עובדי קבוצת סלקום מצטרפים להשבתת המשק

עו״ד יורם שפטל באירוע הרמת כוסית של רדיו גלי ישראל (בו הוא מגיש תכנית): ״אם נתניהו עוצר את החקיקה - הוא איבד את הזכות להנהיג את המחנה הלאומי״ בהמשך דבריו הוסיף: ״אם החקיקה תעצר - המחנה הלאומי צריך למצוא מנהיג אחר״

משהו אחד טוב:
בשל השביתה במשק הישראלי: נסגר מעבר אלנבי שמשמש את הפלסטינים למעבר מיהודה ושומרון לירדן

ח״כ צבי סוכות לעמאל ירחי: אם באמת תעצר החקיקה אז נפל דבר בישראל, הימין לא באמת יכול למשול.

מרד בהסתדרות הרפואית? בקופ"ח כללית לא מצטרפים לשביתה

שביתה לא חוקית! עו"ד אילן בומבך ליצחק הילדסהימר: "חוק ישוב סכסוכי עבודה דורש הודעה לממונה על יחסי עבודה על סכסוך עבודה. רק שבועיים אחר כך ניתן לפצוח בשביתה. לכן, מה שקורה עכשיו - שביתה מיידית - הוא על פניו בלתי חוקי".

עמליה דואק: חלק מהטיסות היוצאות של אל על קיבלו אישור להמריא.

בישראל עדכנו את הבית הלבן: נתניהו יכריז על עצירת החקיקה

גנץ:
מי שלא שומר על הארץ שלו לא תהיה לו ארץ ואתם (המפגינים( שומרים על הארץ שלנו
מי שלא נאבק על הדרך שלו כנראה שאין לו דרך ואתם נאבקים על הדרך שלנו
ואני אומר לכם תודה על המאבק שלכם בגלל הנושא המאוד פשוט אין לנו ארץ אחרת ודרך אחרת אלא מדינה יהודית דמוקרטית ועל זה נמשיך להאיבק
אנחנו קוראים בצורה חד משמעית לעצירת החקיקה הזאת לכניסה להידברות ולא מוכנים להתפשר על הדמוקרטיה אפילו לא בגרם אחד
אנחנו זוכרים שבקהל הזה חיש ימין ושמאל דתיים וחילונים חיהודים וערבים המדינה לא אחידה אבל רוצים שתהיה מאוחדת ברוח מגילת העצמאות

ולכן המאבק הוא מאבק חשוב ושיהיה ברור

ואני מקווה שהחקיקה תיעצר ושיהיה אפשר להיכנס להידבר

יקי אדמקר: בן גביר לנתניהו בישיבת ראשי הקואליציה: אני רוצה לפרוש מהממשלה ולתת לכם רשת ביטחון מבחוץ. גם ככה היועמ״שית לא נותנת לי לתפעל את המשטרה. אז בשביל מה אני טוב? רק בשביל להביא להם את ה-9 מיליארד שקל?

גדעון דוקוב: כותב לי עובד באחד הבנקים שהודיעו על שביתה, שתכלס ההשבתה היא על חשבון העובדים - הם לא יקבלו תשלום על השעות/ימים הללו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה