פוליטי הרפורמה במערכת המשפט • מחאות השמאל

מ"מ נציב שירות המדינה רואי כחלון במכתב חריף ליועמ"שית לקראת בחירת הרמטכ"ל: בהיעדר סמכות בחוק ולאחר פסיקת בג"צ אין לייעוץ המשפטי סמכות להגביל סמכויותיו של אף מנהל בשירות המדינה. ובפרט לא את סמכויות מ"מ הנציב, בכוונתי למלא את מלא סמכויות מ"מ הנציב.

טלי גוטליב לא מתייצבת לחקירה במשטרה,
יריב לוין לא מקיים הוראת בג"ץ לכנס את הועדה למינוי שופטים,
רואי כחלון לא מקבל את הנחיית היועמשי"ת בהגבלת סמכויותיו כנציב שירות המדינה,
רפורמה דה פאקטו!

חזקי ברוך: ח״כ אלמוג כהן: קיבלתי מסרים שאנשי הפרקליטות וחוקרי המשטרה עדיין מחפשים אותי על פרשת שדה-תימן (על אף שלא פרצתי פנימה). אבהיר שוב כדי למנוע מבוכות ואי נעימויות: לא אתייצב לעדות או חקירה אלא רק אם אלקח באזיקים תוך שימוש בכוח.

חזקי ברוך: ח״כ אלמוג כהן: קיבלתי מסרים שאנשי הפרקליטות וחוקרי המשטרה עדיין מחפשים אותי על פרשת שדה-תימן (על אף שלא פרצתי פנימה). אבהיר שוב כדי למנוע מבוכות ואי נעימויות: לא אתייצב לעדות או חקירה אלא רק אם אלקח באזיקים תוך שימוש בכוח.
תמונה של WhatsApp_ 2025-02-04 בשעה 15.29.29_97ba505a.jpg

המהדורה המרכזית | ח"כ אלמוג כהן לזיסמן ב'קול חי': "חקרו אותי פעם ראשונה בסגנון הקש בגג, אבל לחקירה השנייה אני כבר לא מתייצב. לא אשתף עם זה פעולה. אני מפחד רק מבורא העולם, אם לא נרתעתי בשביעי באוקטובר, בטח שהפרקליטות לא תרתיע אותי"

מיכאל שמש: נתניהו נערך לחזרת בן גביר לממשלה ושוקל להימנע מציות לבג״צ בנושא

רה״מ הבהיר כי לא יקבל את עמדת היועמ״שית במקרה של התנגדות עתידית למינוי - וימנה את בן גביר. נתניהו הוסיף כי אם יידרש בהמשך על ידי שופטי בג״צ, הוא יבחן את האפשרות להימנע מלפטר את בן גביר מהתפקיד.

הגרף הזה אומר הכל:
עמותת "עתיד כחול לבן" כמעט הייתה בגדר עמותה לא פעילה. עד שב2023 הקימה את מחאת קפלן, ופתאום - משום מקום - נכנסו לחשבונה כ160,000,000 ש"ח!!
וראו זה פלא: באותה שנה - 2023, קיבלה לפחות 14,000,000 ש"ח מהUSIAD של ביידן והדמוקרטים

קבצים מצורפים

• unnamed (16).jpg
    unnamed (16).jpg
    KB 26.4 · צפיות: 18
׳ערוץ 7׳ בפרסום ראשון: מסמכים רשמיים חושפים כי לשכת עורכי הדין הוציאה קרוב למיליון ש״ח על קמפיינים ופעולות שונות במסגרת מאבקה נגד הרפורמה המשפטית ושר המשפטים יריב לוין.

יו"ר המחנה הממלכתי, שר המשפטים לשעבר בני גנץ, נוזף בראש הממשלה נתניהו ושר המשפטים לוין, בעקבות החלטתם להחרים את טקס המינוי של השופט יצחק עמית • בניסיון להיראות ממלכתי, קרא גנץ לעמית לחתור להסכמות עם לוין

תהיו מופתעים:
השופט אהרן ברק הביע עמדה כי חתימת נתניהו או לוין על כתב המינוי של יצחק עמית הינה טכנית בלבד ואין להם שיקול דעת האם לחתום או לא :ROFLMAO: :ROFLMAO::ROFLMAO:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה